Şevval Sam'ın karavana çevirdiği minibüsüyle ilgili herkesten gizlediği sarsıcı gerçek - Son Dakika
Magazin

Şevval Sam'ın karavana çevirdiği minibüsüyle ilgili herkesten gizlediği sarsıcı gerçek

Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam'ın karavana çevirdiği minibüsüyle ilgili sarsıcı bir gerçek ortaya çıktı. Sam'ın, 2005 yılında Akhisar'da minibüsüyle motosiklet sürücüsü Adem Genbaşı'na çarptığı ve Genbaşı'nın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

24.03.2021 22:57  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yasak Elma dizisinin başrolü Şevval Sam, yıllar önce aldığı minibüsünü yılbaşı öncesi karavana çevirmiş, verdiği bir röportajda karavanının plakasını gizlemeye çalışması ise dikkatleri çekmişti.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNE ÇARPMIŞ

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Şevval Sam'ın plakası görünmesin diye yoğun çaba gösterdiği karavanı hakkında sarsıcı bir gerçek ortaya çıktı. 2005 yılında Aksihar'da bulunan Sam'ın 'prenses' adını taktığı ve yeşile boyattığı karavanıyla Zeytinliova yol kavşağında yeşil ışıkta geçerken ters yönden motosikletiyle gelen Adem Genbaşı'na çarptığı öğrenildi.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETMİŞ

Edinilen bilgiye göre korkunç kazada tek gözü görmeyen Genbaşı'nın, kaldırıldığı hastanede geçirdiği ameliyat sonrası yaşamını yitirdiği öğrenilirken, gözlem altında tutulan Şevval Sam'ın ise motosiklet sürücüsünün kazada 8'de 8 kusurlu bulununca serbest kaldığı ortaya çıktı.

Şevval Sam\'ın karavana çevirdiği minibüsüyle ilgili herkesten gizlediği sarsıcı gerçek

Son Dakika Magazin Şevval Sam'ın karavana çevirdiği minibüsüyle ilgili herkesten gizlediği sarsıcı gerçek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • tuğçe bölük: rahmetli de sollardı yazılırken ki "de" ayrı yazılmalıydı.Gerçi araç arkası yazılarda ne hatalar var ne hatalar. Türkçeci hocalar değil, tabelacılar yazıyor ne beklenebilir ki! Bir de bunun haber olmasının sebebi ne anlamadık. Olabilir yani çarpışmış olabilir. Herkesin başına her şey gelebilir. 11 4 Yanıtla ...: ÖLEN ADAMIN ARKASINDAN BU YAZIYI YAZMASINA DEĞİLDE BUNA MI TAKILDN::) 12 0
  • zartingen zart zurt: de ayrı 8 4 Yanıtla
  • tuğçe bölük: yazışma ve imla kuralları çok önemli ve kişinin aynası 0 0 Yanıtla
  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement