Şişlili Kadınlar, Dünya Kadınlar Günü’nü Muazzez Ersoy İle Kutladılar - Son Dakika
Magazin

Şişlili Kadınlar, Dünya Kadınlar Günü’nü Muazzez Ersoy İle Kutladılar


Şişlili Kadınlar, Dünya Kadınlar Günü’nü Muazzez Ersoy İle Kutladılar

Şişli Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Muazzez Ersoy Konseri İle Kutladı.

08.03.2011 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişlili kadınlar, Şişli Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlediği Muazzez Ersoy konseri ile doyasıya eğlendiler. Esra Ceyhan'ın sunuculuğunu yaptığı ve binlerce kadının biraraya geldiği konserde Muazzez Ersoy, birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Ersoy'un seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden kadınlar, belediyenin etkinliğiyle keyif dolu saatler yaşadılar. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, "Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü"nü kutluyor, toplumun her kesiminde ve her alanında onları daha fazla görmeyi diliyorum" dedi.

Şişli Belediyesi, bugün de(8 Mart 2011) Dünya Kadınlar Günü Kutlaması etkinlikleri kapsamında saat 16.00'da Nişantaşı- Abdi İpekçi Caddesi'nde ünlülerin çektiği kadın fotoğraflarından oluşan "Bendeki Sen" konulu fotoğraf sergisinin açılışını yapacak.

8 Mart'ta Restoranlar Yüzde 40 İndirimli

Öte yandan Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 8 Mart Salı günü Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, Teşvikiye Caddesi ve Valikonağı Caddesi'nde bulunan restoran ve kafeteryalar müşterilere %40 indirim uygulayacak. İstanbullular, Kadınlar Günü'nde Nişantaşı'ndaki işletmelerden indirimli yararlanma imkanı bulacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Şişlili Kadınlar, Dünya Kadınlar Günü’nü Muazzez Ersoy İle Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement