Turizm elçisi ilan ettiğimiz Nusret, "Karabağ Azerbaycan'dır" diyemedi - Son Dakika
Magazin

Turizm elçisi ilan ettiğimiz Nusret, "Karabağ Azerbaycan'dır" diyemedi

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü kasap Nusret Gökçe, Duabi'deki restoranına gelen Azerbaycanlı müşterilerinin ısrarla sorduğu, "Karabağ kimindir?" sorusuna duyarsız kalıp yanıt vermedi. Turizm elçisi olarak seçilen Nusret'in bu tavrı sosyal medyada tepki çekti.

29.01.2021 00:49  Güncelleme: 01:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada 33 milyondan fazla takipçisi bulunan Nusret Gökçe yaptıkları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Saltbea hareketi ile dünya çapında bir ün kazanan Gökçe'nin, Dubai'deki restoranına gelen Azerbaycanlı müşteriler bir video çekti.

"KARABAĞ KİMİNDİR?" SORUSUNA YANIT VEREMEDİ

Azerbaycanlı müşteriler videoda Nusret Gökçe'ye ısrarla, "Karabağ kimdir?" sorusunu yöneltti. Bu soruya duyarsız kalan Gökçe, sosyal medyada kullanıcıların tepkisini çekti.

TÜRKİYE'NİN TANITIMI İÇİN SEÇİLMİŞTİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı Nusret'i Türkiye'yi yurt dışında temsil edecek isimler arasında göstermişti. Nusret için yapılan açıklamada,"Uluslararası popüler et restoranı Nusr-Et'i kuran bir kasap, restoran sahibi ve şeftir. Et hazırlama ve baharatlama tekniği internette bir sansasyon yarattı" ifadeleri kullanılmıştı.

Turizm elçisi ilan ettiğimiz Nusret, "Karabağ Azerbaycan\'dır" diyemedi

Son Dakika Magazin Turizm elçisi ilan ettiğimiz Nusret, 'Karabağ Azerbaycan'dır' diyemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (56)

  • XXXL: Asıl soytarı bunu seçendir.Adam yiyeceğine yamuk yumuk elini şekilden şekile sokarak tuz atıyor ve meşhur oluyor.Bizim insanımızda bu soytarının restoranında et yemek için sıraya giriyor.Adam bildiğin dana ve koyun etini belki 100 katı fiyata satıyor ve buna kimse kardeşim nedir bu fiyat sen ne yapıyorsun demiyor.Herkes gidip paşa paşa yiyor.Bu ülkenin bir yerlere geleceği yok gelecek bunun gibi soytarıları zengin eden ağa babalarının olacaktır. 111 13 Yanıtla Selim: Devlet bu adama 100 bin lira maaş vermeli. Hiç bir ise yaramayan binlerce kişiye verdiği gibi. 2 3 Medium.: Sana zorla yediren var mı? Yeme kardeşim, parana göre yaşa hayret bir şey. Adam mahalle kasabı değil, gücğn yetmiyorsa yeme.. Yaşayamayacağın şeyin hayalini kurma bu kadar basit. Biz de gidip yiyemiyoruz ama yiyebilene de laf etmiyoruz. Adam her sınıfa hitap etmiyor. Bir de adama sen napıyorsun diyeceklermiş, yav ne dar kafalı, kaprisli, kıskanç bir millet olduk. 3 2
  • XXL: kim seçiyor bu soytarıları kim seçmişse onun da ayıbıdır 111 8 Yanıtla
  • TG: KESİN BİLMEDİĞİNDEN SÖYLEMEMİŞTİR 60 6 Yanıtla
  • bob: yanlis bir sey yok azerbaycan baskani karabagi satarsa nusret ne yapsin. 8 49 Yanıtla
  • ea: cok sacma adam sanki siyasetcide aciklama bekliyorlar 26 11 Yanıtla
  • Ümit Murat Arıcı: Nusret, veya Azeri restoran sahipleri tek bir millete, ırka hizmet eden ve bundan para kazanan yerler değil. Olayı siyasileştiren Dubaideki zengin Azerbaycanlı Türklerdir. Karabağ 30 yıl isgaldeyken neredeydiniz. Ermeniler Anadolu bizim diyorlar. Nusret Ermeni müşteriler geldiğinde bunu söyletmek isteselerdi ne olur şu sorarım sizlere!? Demek ki et lokantasında et yenir. Yiyomu hadi? Buradan boş yapmayın..! 24 11 Yanıtla
  • BUMU DİYECEK: BU ZİBİDİNİN TEKİ , TÜRK OLDUĞU BİLE ŞÜPHELİDİR BUNUN 25 9 Yanıtla
  • çiçero: YA NE İKİDE BİR BU KİŞİYİ MEDYADA ÇIKARIYORSUNUZ..KİM Kİ BU.. 28 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement