Usta tiyatrocu Haldun Dormen hastaneye kaldırıldı - Son Dakika
Magazin

Usta tiyatrocu Haldun Dormen hastaneye kaldırıldı

Tiyatronun usta sanatçısı Haldun Dormen kalçasındaki kırık sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Durumunun iyi olduğu öğrenilen Dormen'in kalçasını nasıl kırdığı ise henüz belirtilmedi.

04.07.2019 08:27  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yer aldığı filmler ve oynadığı tiyatro oyunlarıyla bir çok rekoru elinde bulunduran 91 yaşındaki Haldun Dormen geride bıraktığımız akşam hastaneye kaldırıldı.

UYLUK KEMİĞİ KIRILDI

Bağlı bulunduğu ajansın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, uyluk kemiği kırığı sebebiyle hastaneye yatırıldığı ve durumunun iyi olduğu açıklanan Dormen'in bu kırığı nasıl yaptığı ise belirtilmedi.

Usta tiyatrocu Haldun Dormen hastaneye kaldırıldı

"YAŞLANMAYA VAKTİM YOK" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz senelerde Türkiye Organ Nakli Kuruluşları Koordinasyon Derneği tarafından Trabzon'da düzenlenen 12. Uluslararası Transplantasyon Kongresi'ne, onur konuğu olarak davet edilen sanatçı Haldun Dormen'in konuşması damga vurmuştu.

Dormen, motivasyonunu, yaşama azmini ve enerjisini neye borçlu olduğu sorusunu şöyle yanıtlamıştı:

"Herhalde insan sevgime, işimi çok sevmeme borçluyum. Umudu yitirmemek lazım. Umut, güneşe doğru koşmaktır. İşiniz ne olursa olsun ister avukat, ister doktor, ister siyasetçi olun umudunuzu yitirmemek lazım. Hayatta inişler çıkışlar hep vardır. Ben tiyatrocu olarak çok iniş çıkış yaşadım, herkes de iniş çıkış yaşayacaktır ama hiçbir şey sorun değil... Hep umuda doğru koşmak lazım. O kadar çok çalışıyorum ki yaşlanacak vaktim yok"

Usta tiyatrocu Haldun Dormen hastaneye kaldırıldı
Usta tiyatrocu Haldun Dormen hastaneye kaldırıldı

Son Dakika Magazin Usta tiyatrocu Haldun Dormen hastaneye kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • .: 91 yaşında bebek kanı içiyor herhalde yaşamak için artık ölebilirsin haldon 4 8 Yanıtla
  • Feryal: Allah ömür versin 6 4 Yanıtla T: Allah herkese sağlıklı ömürler versin 4 0 Zalim: Feryal bu kadar iyi olmak zorunda misin giz 1 0
  • X: Ülkenin en boş adamı..... 4 6 Yanıtla
  • Esmer boi: Ölse elinize ne geççek he elinize geçmece götünüze kına yakarsınız bir karıncaya beyin veren yaradanım bu dangalaklara neredeydi 2 4 Yanıtla
  • Ne insalar var : Allah ömür versin yazmış biri 4 kişi beyenmemiş Ne gaddar millet olduk ya ne yassaydı gebermi yassaydı o yorumu atanlar Can çekişirlejn akıllarına gelir inşallah 2 1 Yanıtla X: Yassaydı değil yazsaydı olacak.....yani iki S Yanyana değil bir Z bir S olmalı 2 1 Hee: Feryalimi diyon acep, o bu sayfalarda bi melek zati 2 0
  • Mulayim: Bu adamı da hic sevmem 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement