AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur, partililerle buluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur, partililerle buluştu

30.12.2022 20:44  Güncelleme: 21:44

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, partisinin Denizli il başkanlığında partililerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, partisinin Denizli il başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Uygur, kentteki programları kapsamında AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör'ü makamında ziyaret etti.

Daha sonra il başkanlığındaki toplantı salonunda partililerle buluşan Uygur, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin milletin talep ve beklentilerinden doğmuş bir parti olduğunu belirtti.

AK Parti'nin bir dava hareketi olarak kurulduğunu vurgulayan Uygur, "Kurulduğu günden bugüne, 20 yıllık süre içerisinde her alanda ülkemize büyük eserler kazandırdık. Türkiye'nin en büyük demokrasi ve kalkınma hamlelerini gerçekleştirdik. Demokratik hak ve özgürlükler anlamında reform niteliğinde yeniliklere imza attık." ifadelerini kullandı.

Uygur, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde uluslararası alanda diplomasiye yön veren bir konuma geldiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur, partililerle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement