Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde ilk fidanlar toprakla buluşuyor! İşte tüm detaylar - Son Dakika
Politika

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde ilk fidanlar toprakla buluşuyor! İşte tüm detaylar

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde ilk fidanlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı törenle dikilecek. Bugün ayrıca İstanbul'da tüm toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet verecek. Millet Bahçesi etkinliğine katılmak isteyenler için de ulaşım rehberi yayınlandı.

29.05.2022 10:23  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Fethi'nin 569'uncu yıl dönümünün kutlanacağı 29 Mayıs Pazar günü İstanbul'da toplu ulaşım ücretsiz olacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Marmaray ücretsiz çalışacak. Öte yandan AK Parti ve MHP Grubu'nun teklifiyle İBB Meclisi'nde alınan karar gereği İETT, metro, metrobüs, vapur gibi tüm toplu ulaşım araçları da ücretsiz hizmet verecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA KATILACAK

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde yapılacak fetih etkinliği için de toplu ulaşım seferlerinde düzenlemeler yapıldı. Alana giden hatlarda seferler sıklaştırıldı. Hem İstanbul'un Fethi'nin kutlanacağı hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne ilk fidanların dikileceği programa gitmek isteyen İstanbullular, tüm toplu taşıma araçlarıyla ücretsiz ulaşım sağlayabilecek.

ULAŞIM REHBERİ YAYINLANDI

Vatandaşların etkinlik alanına hızlı ve kolay erişebilmesi için ulaşım rehberi de hazırlandı. Bulunduğu lokasyondan etkinlik alanına gidecek vatandaşlar aşağıda yer alan görsellerden kendilerine en uygun rotayı kolaylıkla bulabilir.

İşte o ulaşım rehberi:

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde ilk fidanlar toprakla buluşuyor! İşte tüm detaylar
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi\'nde ilk fidanlar toprakla buluşuyor! İşte tüm detaylar

Son Dakika Politika Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde ilk fidanlar toprakla buluşuyor! İşte tüm detaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement