FETÖ itirafçısından çok konuşulacak Yazıcıoğlu sözleri: Görüntüleri izlemek istedim, 'Yüreğin kaldırmaz' dediler - Son Dakika
Politika

FETÖ itirafçısından çok konuşulacak Yazıcıoğlu sözleri: Görüntüleri izlemek istedim, 'Yüreğin kaldırmaz' dediler

Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili görüntüler olduğunu öne süren FETÖ itirafçısı Abdullah Önder, "Görüntüleri izlemek istedim, 'yüreğin kaldırmaz' dediler" ifadesini kullandı.

27.02.2020 10:58  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Elazığ il avukatlar sorumlusu olarak yıllarca görev yapan, ardından da Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği ifade ile itirafçı olan Abdullah Önder, BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Hürriyet yazarı Nedim Şener, bugünkü yazısında itirafçı Abdullah Önder'in Yazıcıoğlu'nun son görüntülerinin bir başka FETÖ'cü avukat Mustafa Atalar'ın elinde olduğunu, görüntüleri izlemek istediğinde Atalar'ın kendisine "Görüntüleri yüreğin kaldırmaz, bunlar ortaya çıkarsa yer yerinden oynar" dediğini aktardı.

FETÖ itirafçısından çok konuşulacak Yazıcıoğlu sözleri: Görüntüleri izlemek istedim, 'Yüreğin kaldırmaz' dediler
Muhsin Yazıcıoğlu 25 Mart 2009'da, Kahramanmaraş yakınlarında düşen helikopterde hayatını kaybetmişti.

İşte Şener'in yazısındaki ilgili kısım:

İtirafçı Abdullah Önder, avukat Mustafa Atalar'ın elinde Yazıcıoğlu'nun ölmeden önce çekilmiş görüntülerinin olduğunu, izlemek istediğinde ise "İzlemeye yetkin yok, zaten görüntüleri yüreğin kaldırmaz, bunlar ortaya çıkarsa yer yerinden oynar" dediğini anlattı.

Yazıcıoğlu dosyası üzerindeki gizliliğin sona ermesiyle FETÖ üyesi askerler Özsıcak ve Uçum'un avukatının FETÖ mensubu Mustafa Atalar olduğu ortaya çıktı. Elektronik cihazları söken ve yok eden FETÖ mensuplarının avukatlığını örgütten bir ismin yaptığının anlaşılması paniğe yol açtı.

Durumdan habersiz olan Abdullah Önder, ifadesinde konuyu Elazığ il imamı Mehmet Durakoğlu ve FETÖ'nün 12 ilin bağlı olduğu Gaziantep bölgesi hukuk derneklerinin sorumlusu avukat Turan Canpolat ile görüştüğünü anlattı.

FETÖ itirafçısından çok konuşulacak Yazıcıoğlu sözleri: Görüntüleri izlemek istedim, \'Yüreğin kaldırmaz\' dediler

Son Dakika Politika FETÖ itirafçısından çok konuşulacak Yazıcıoğlu sözleri: Görüntüleri izlemek istedim, 'Yüreğin kaldırmaz' dediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement