Canlı yayında İnce'ye zor soru: Kılıçdaroğlu aday olursa kazanmasını ister misiniz? - Son Dakika
Politika

Canlı yayında İnce'ye zor soru: Kılıçdaroğlu aday olursa kazanmasını ister misiniz?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye konuk olduğu CNN Türk ekranlarında "6'lı Masa'nın adayı Kılıçdaroğlu olursa kazanmasını ister misiniz?" sorusu yöneltildi. Bu soru karşısında duraksayan İnce, "Ben kazanamazsam o kazansın isterim" yanıtını verdi.

04.02.2023 10:48  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'den istifa ettikten sonra Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan İnce'ye "6'lı Masa'nın adayı Kılıçdaroğlu olursa kazanmasını ister misiniz?" sorusu yöneltildi.

"BEN KAZANMAZSAM O KAZANSIN"

Kendisinin de cumhurbaşkanı adayı olacağını belirten İnce, "Ama benim hazine yardımım yok, holdinglerim yok arkamda. 100 bin vatandaşımız bana imza verirse, millet para alacak aday olmak için biz 1 milyona yakın para vereceğiz. İşimiz zor ama imkansız değil. Ben kazanamazsam Kılıçdaroğlu kazansın isterim" ifadelerini kullandı.

"YARDIMCILARI ÜZERİNDEN BİRBİRLERİNE AYAR VERİYORLAR"

Millet İttifakı'na katılıp katılmayacağı sorusuna da yanıt veren İnce, "Davet yok, böyle bir beklentim de yok." dedi. 6'lı Masa'nın aday belirleme sürecine ilişkin de konuşan Memleket Partisi lideri, şunları söyledi: "2 bin 300 vaadi olanların bir adayı olacaktır, herhalde 15 Mayıs'a bırakmayacaklardır. Karşılıklı birbirlerine ayar veriyorlar. Yardımcılar üzerinden ayar veriyorlar. Bu karşılıklı restleşme. Diğer partiler de pastadan pay kapma telaşında. CHP ve İYİ Parti'yi ayrı tutuyorum, bizim anketimiz var, aldığımız oy diğer 4 partinin aldığı oydan daha fazla. Güvenilir bir araştırma."

"6'LI MASANIN MUTABAKAT METNİ, BENİM VAATLERİMDEN ÇALINMIŞ"

İnce, 6'lı Masa'nın mutabakat metnine dair de eleştirilerini sıralayarak, "Metinde laiklik, eğitim, cemevleri yok. Benim vaatlerimi çalıp metine yazmışlar. 6 lider bu metni benim kadar okumamıştır, yardımcıları okumuştur. Baştan savma oturmuşlar yazmışlar. Pamuk, fındık, hayvancılık olmazsa sen nasıl hayat pahalılığını düşüreceksin. Türkiye üretecek, bu üretmenin yollarını anlatıyorum ben." dedi.

Canlı yayında İnce\'ye zor soru: Kılıçdaroğlu aday olursa kazanmasını ister misiniz?

Son Dakika Politika Canlı yayında İnce'ye zor soru: Kılıçdaroğlu aday olursa kazanmasını ister misiniz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Zafer Yuva: Hani 9 kez kaza yapan bir otobüse binilmezdi? Sizin derdiniz bu memleket değil hocam tek derdiniz Erdoğan, vermeyeceksem bile sizlerin yüzünden mecbur Erdoğana oy vereceğim. 49 25 Yanıtla
  • mustafa kuyu: Bazı troller,siyasetin iktidar olmak için yapıldığını bilmiyorlar herhalde ki,işleri güçleri Erdoğan'ı devirmek diye ağlıyorlar Evet,işleri güçleri Erdoğan'ı sandıkta devirmek olmazsa,muhalefetin ne işi olur ki!a,şaşkın troller! 28 22 Yanıtla Suat Koca: Trol sensin bence. İşleri güçleri derken terör yandaşları ile işbirliğinden bahsediliyor olabilir mi by troll 14 5
  • Suat Koca: Seni niye aralarına almıyorlar, Kemalist olduğundan olabilir mi!!!!!! 37 7 Yanıtla
  • Zeki Kkaya: Yahu anlayamıyorum ben mi çok iyimserim sen hala anlayamadin mi mesele vatan değil vatan severlerin tasviyesi ..... Bu adama destek vallahi pes. A unutmuşum sayın ince siz bilim quantum deyip sonra hala çeşme açanlara bu Paris metrosu gibi mi diyenlere 25 yıl önceki kameralı bağlantıya millet teknoloji görsün diyene destek bu nasıl bir kimdir yahu 18 8 Yanıtla
  • Recai durukan: iktidarı degiştirmek lazım halk öyle düşünseydi anavatan.dsp .dyp onların başına gelen akp ninde gerçegi olurdu halk sizden daha iyi bilir ve geregini yapar 7 17 Yanıtla
  • Hakim ATMACA: İyi bi siyasetçi izlenimin var ama ittifak yapacağın iki parti seni dibe batırır yalancı şovmen siyasetçilerden uzak olmalısın 12 1 Yanıtla
  • haydar topçu: İlimizde aynısının tek derdiniz chp genel başkanlık 4 3 Yanıtla
  • Ankara Valisi Vasip Şahin, öğretmen ve öğrencilerle buluştu
    13:23 Ankara Valisi Vasip Şahin, öğretmen ve öğrencilerle buluştu

    Ankara Valisi Vasip Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir heyetle bir araya geldi. Vali Şahin, ziyarette kendisini ziyarete gelen öğretmen ve öğrencileri makamında ağırladı ve makam koltuğunu İlsu Özge Baran'a devretti. Vali Şahin, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

  • Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu
    13:16 Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu

    Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunduran şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Operasyonlarda toplamda 11,39 gram bonzai, 0,44 gram metamfetamin, 1,22 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca, 65 adet fişek ve payp ele geçirildi. Şüpheliler hakkında tahkikat başlatılırken, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalara devam edileceği belirtildi.

  • Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti
    13:09 Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti

    Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 2024 yılından bu yana yapılan motosiklet denetimlerinde 10 bin motosiklet sürücüsüne toplamda 31 milyon lira ceza kesti. Sadece Nisan ayında ise 7 bin 476 motosiklet denetlendi ve 2 bin 715 sürücüye 8 milyon lira ceza uygulandı. Denetimlerin artarak devam edeceği belirtildi.

  • Çayırova Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
    13:08 Çayırova Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

    Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, şehit ailelerini ziyaret etti. Çiftçi, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek desteklerini sürdürdü. Şehitlerin ailelerine her zaman yanlarında olduklarını belirten Çiftçi, şehitlerimizin makamlarının yüce, mekanlarının cennet olduğunu ifade etti.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda ziyaretlerde bulundu
    13:05 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı'nda ziyaretlerde bulundu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükkılıç, KAYMEK Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti. İlçe esnafını ziyaret eden Büyükkılıç, park ve bahçe düzenlemelerini inceledi.

  • Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı
    13:04 Bursa'da şafak operasyonunda 113 kişi yakalandı

    Bursa'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen şafak operasyonunda, aranan firari hükümlü ve şüphelilere yönelik yapılan baskınlarda 113 kişi yakalandı. Operasyonda, hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, kasten öldürme, kasten yaralama, dolandırıcılık ve siber suç gibi suçlardan arananlar bulundu. Firari hükümlüler cezaevine teslim edilirken, zanlılar hakkında işlemler devam ediyor.

  • Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Vatandaşları Makamında Ağırlıyor
    13:02 Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Vatandaşları Makamında Ağırlıyor

    Şehzadeler ilçesinin yeni belediye başkanı Gülşah Durbay, vatandaşların beklenti ve taleplerini doğrudan dinlemek için onları belediyede ağırlıyor. Halkın sorunlarını, önerilerini ve isteklerini yakından takip eden Durbay, şehrin gelişimine ve refahına katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için fikir alışverişleri yapıyor.


Advertisement