İzmir: İzmir'de Ramazan Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Politika

İzmir: İzmir'de Ramazan Bayramı Kutlamaları

Saadet Partisi (Sp) İzmir İl Teşkilatı'nın Bayramlaşma Programı, Sp Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan ve Çok Sayıda Partilinin Katılımıyla Gerçekleşti.

25.10.2006 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) İzmir İl Teşkilatı'nın bayramlaşma programı, SP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti.

SP İzmir İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde partililerle bir araya gelerek bayramlaştı. Kültürpark Yüzme Havuzu Düğün Salonu'nda gerçekleşen bayramlaşmaya, SP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, SP İl Başkanı Şerafettin Kılıç, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Başka hiçbir bayramda görülmeyen bu manzaranın toplumun asgari müşterek noktasının İslami değerler olduğunu gösterdiğini söyleyen Kazan, "Seçim günü yaklaşınca çarıklarımızı tabanlarımıza giyip köy köy, ev ev dolaşarak milletimize kurtuluş davasını anlatacağız. Partimiz, bir doktor gibi Milli Görüş reçetesinde yer alan ilaçlarla Türkiye'yi hak ettiği noktalara getirecek. Önce ahlak ve maneviyat, iç barış, devlet-millet kaynaşması, şahsiyetli dış politika, ihracat seferberliği gibi ülkemizi şaha kaldıracak ilkelerimizi uygulayacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İzmir: İzmir'de Ramazan Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement