Son dakika haberi! Fransa'nın İslam düşmanı cumhurbaşkanı aday adayından "başörtüsü çıkartma şovu" - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi! Fransa'nın İslam düşmanı cumhurbaşkanı aday adayından "başörtüsü çıkartma şovu"

Son dakika haber: - Fransa'nın İslam düşmanı cumhurbaşkanı aday adayından "başörtüsü çıkartma şovu" Fransa'da cumhurbaşkanı aday adayı olan İslam düşmanı Eric Zemmour, Drancy kentinde verdiği sokak röportajında sözde başörtülü bir kadına başını açtırdı.

27.10.2021 15:07  Güncelleme: 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Fransa'nın İslam düşmanı cumhurbaşkanı aday adayından "başörtüsü çıkartma şovu"

PARİS - Fransa'da cumhurbaşkanı aday adayı olan İslam düşmanı Eric Zemmour, Drancy kentinde verdiği sokak röportajında sözde başörtülü bir kadına başını açtırdı.

Fransa'da cumhurbaşkanı adayı olacağı konuşulan aşırı sağın sembol isimlerinden, İslam düşmanlığıyla bilinen Eric Zemmour, Drancy kentinde canlı yayında verdiği sokak röportajında sözde başörtülü bir kadına başını açtırdı. Olay sosyal medyada geniş yankı bulurken, kadının Rachida Boukris olduğu, kanalın üyesi olarak Bollore gruba çalıştığı ve aslında başörtülü olmadığı ortaya çıktı. Canlı yayında Boukris'e başörtüsünü çıkarması ve laikliğe uyması gerektiğini söyleyen İslam düşmanı Zemmour, Boukris'in "Kravatını çıkar, o zaman başımı açarım" demesi üzerine canlı yayında kravatını çıkardı. Bunun üzerine başörtüsünü çıkaran Boukris'e Zemmour, "İşte şimdi laikliğe uydunuz" dedi.

Skandal görüntüler sosyal medyada yankı buldu

Tiyatro gösterisini andıran olayın ardından Boukris'in sosyal medyadaki fotoğraflarında gerçek hayatında başörtülü olmadığı ortaya çıktı. Boukris'in çekimi gerçekleştiren kanal ile daha önce çalıştığı da öğrenildi. Yaşananlar sonrası Boukris, başka bir kanalda programa katıldı. Kanala başörtüsü ile çıkan Boukris, "Başımı aslında bu yılın başından beri örtüyorum, inancıma uymayı deniyorum. Ayrıca kanalın bağlı olduğu Bollore grubunda çalışmayı çok önceden bırakmıştım" diyerek, oyuncu olmadığı konusunda kendini savundu.

Sosyal medyada çok konuşulan görüntülere özellikle Müslümanlar tepki gösterdi.

Eric Zemmour'un 2022 yılında Fransa'da gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmayı düşündüğü ve bu sebeple hazırlık yaptığı biliniyor. Son dönemde Fransa basınında en çok konuşulan isim haline gelen Zemmour, Fransa'da Müslüman isimlerinin yasaklanmasını isteyerek, Müslümanların çok çocuk yaparak Fransa'yı ele geçireceğini öne sürüyor.

Son dakika haberi! Fransa\'nın İslam düşmanı cumhurbaşkanı aday adayından "başörtüsü çıkartma şovu"
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! Fransa'nın İslam düşmanı cumhurbaşkanı aday adayından 'başörtüsü çıkartma şovu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın, Sarıkamış'ta incelemelerde bulundu
    13:56 Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın, Sarıkamış'ta incelemelerde bulundu

    Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın, Sarıkamış İlçe Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, yeni atanan Sarıkamış İlçe Tarım Müdürü Musa Bastem'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

  • Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
    13:56 Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

    Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde görev yapan 51 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Doğan, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Doğan için cenaze töreni düzenlendi ve cenazesi memleketine gönderildi.

  • ING Türkiye'de Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığına Tuğçe Bora Kılıç atandı
    13:54 ING Türkiye'de Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığına Tuğçe Bora Kılıç atandı

    ING Türkiye'de Operasyon Genel Müdür Yardımcısı (COO) olarak görev yapan Tuğçe Bora Kılıç, Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Kılıç, ING'nin Türkiye'nin en sevilen dijital bankası olma hedefine liderlik edecek.

  • Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı
    13:52 Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı

    Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Ramazan Bayramı tatili boyunca 471 araç ve sürücü kontrol edildi. İncelemeler sonucunda trafik kurallarını ihlal eden 138 araç ve sürücüye toplamda 525 bin 357 lira trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca, denetimler sırasında vatandaşlara trafik kurallarına uymaları için bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.

  • Büyükçekmece'de Lahmacun Restoranına Silahlı Saldırı
    13:52 Büyükçekmece'de Lahmacun Restoranına Silahlı Saldırı

    Büyükçekmece'de bulunan bir lahmacun restoranının şubesi, motosikletli 2 saldırgan tarafından 9 el ateş edilerek saldırıya uğradı. Olayın ardından saldırganlar kayıplara karışırken, polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı. Aynı restoranın Esenyurt şubesi ise bir gün önce motosikletli şahıslar tarafından kurşunlanmıştı.

  • Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler DEM Parti İl Başkanlığı önünde eylemlerine devam ediyor
    13:52 Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler DEM Parti İl Başkanlığı önünde eylemlerine devam ediyor

    Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Başkanlığı önündeki eylemlerine bu hafta da devam etti. Menekşe Sokak'ta bir araya gelen aileler, terör örgütü PKK aleyhine slogan atarak DEM Parti İl Başkanlığı binasının önüne kadar yürüdü. Anne Nazlı Sancar, 13 yıldır evlat hasreti çektiğini belirterek mücadeleyi bırakmayacaklarını söyledi.

  • Ordu Perşembe ilçesinde sıcak asfalt çalışması tamamlandı
    13:52 Ordu Perşembe ilçesinde sıcak asfalt çalışması tamamlandı

    Ordu'nun 'Sakin Şehir' unvanına sahip Perşembe ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 mahalleyi sahil kesimine bağlayan yolun sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

  • Çaykur Rizespor, Başakşehir maçına odaklandı
    13:50 Çaykur Rizespor, Başakşehir maçına odaklandı

    Çaykur Rizespor'un futbolcusu Dal Varesanovic, deplasmanda oynayacakları RAMS Başakşehir maçının zorluğuna dikkat çekerek, takımın Avrupa hedefi için mücadele ettiklerini belirtti. Varesanovic, deplasman maçlarında taraftar desteğinin önemine vurgu yaparak, İstanbulspor deplasmanındaki gibi taraftarın gelmesini istediklerini söyledi. Bireysel başarı yerine takımın başarısına odaklandıklarını ifade eden Varesanovic, kulübün hedefinin Avrupa kupalarına gitmek olduğunu ve bu doğrultuda çalıştıklarını dile getirdi.

  • Adıyaman'da Kültürel Faaliyetler Projesi Kapanış Programı Gerçekleştirildi
    13:50 Adıyaman'da Kültürel Faaliyetler Projesi Kapanış Programı Gerçekleştirildi

    Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Kültürel faaliyetlerde göçmenler, mirasın korunması ve turizmin teşvik edilmesi' adlı proje kapanış programı düzenlendi. Programda konuşmalar, konser ve proje sonuç sunumu gerçekleştirildi.


Advertisement