Tuzlalı miniklerden Başkan Yazıcı'yı mest eden Tıp Bayramı sürprizi - Son Dakika
Politika

Tuzlalı miniklerden Başkan Yazıcı'yı mest eden Tıp Bayramı sürprizi

Yaşları 3 ile 6 arasında değişen ve Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi'ne giden Tuzlalı minikler, aynı zamanda doktor olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sürpriz hazırladılar. Doktor ve hemşire kıyafetleri giyinen minikler, Başkan Yazıcı'nın makamına giderek Tıp Bayramı'nı kutladılar. Başkan Yazıcı ve AÇEM'li minikler arasında keyifli sohbetler yaşandı. O anlar kameralara yansıdı.

14.03.2022 16:05  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşları 3 ile 6 arasında değişen ve Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi'ne giden 10 Tuzlalı çocuk, aynı zamanda doktor olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle özel bir sürpriz hazırladılar.

Minikler, Anne Çocuk Eğitim Merkezi'ne giden tüm arkadaşları adına doktor ve hemşire kıyafetleri giyerek Başkan Yazıcı'nın makamına geldiler. AÇEM'li minikler, Başkan Yazıcı'ya kendi yaptıkları oyuncak steteskopu hediye ederek Tıp Bayramı nedeniyle yazdıkları şiiri okudular. Ayrıca Tıp Bayramı dolayısıyla pasta kestiler. AÇEM'li minikler, pasta kesiminin ardından Başkan Yazıcı'ya hem doktorluk hem de belediye başkanlığı ile alakalı sorular sordular. Başkan Yazıcı da ziyaretlerinden ötürü AÇEM'li miniklere oyuncak hediye etti. Program sırasında AÇEM'li minikler ile Başkan Yazıcı arasında keyifli sohbetler yaşandı. O anlar kameralara yansıdı. Bir AÇEM'li çocuk, Başkan Yazıcı'ya bebeklik yıllarında beraber çekindikleri fotoğrafı hediye etti.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı," Bugün 14 Mart Tıp Bayramı. Pandemi gibi dünyanın yaşadığı büyük bir kaostan çıktıktan sonra belki de tam çıkmadık ama ben çıktık gibi diyorum artık. Bu dönemde Tıp Bayramı'nı kutlamak gerçekten gurur, onur ve mutluluk verici. Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutluyorum. Hekimlik ve sağlık çalışanı olmak zordur. İnsanların en zor halinde, en zor zamanlarında, en sıkıntılı zamanlarında onların yanında olabilmek, bazen siz bir hastaya müdahale ettiğiniz de yakınlarının bile duramadığı yerde durup o hastaya faydalı oluyorsunuz. İnsani ve İslami olarak yapılabilecek en kutsal mesleklerden bir tanesidir. Hem doktor olduğumdan dolayı gurur duyuyorum. Bütün sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Şahsım ve ülkem adına iyi ki varsınız diyorum" şeklinde konuştu.

"BENİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR BAYRAM OLDU"

Başkan Yazıcı, "Çocuklar bana sürpriz yaptılar. Benim için çok güzel bir bayram oldu. Zor sorular sordular. Hekimlikle belediye başkanlığını kıyaslıyorlar. Sizin için en zor olan şey nedir, en zor zamanınız hangisiydi gibi sorular sordular. Çocuklar artık milenyum çağında soru sormayı biliyorlar. Daha rahat soru soruyorlar. Özgüvenleri çok yerinde" dedi.

İşte miniklerin Başkan Yazıcı'yı ziyaretinden kareler;

Tuzlalı miniklerden Başkan Yazıcı'yı mest eden Tıp Bayramı sürprizi
Tuzlalı miniklerden Başkan Yazıcı'yı mest eden Tıp Bayramı sürprizi
Tuzlalı miniklerden Başkan Yazıcı'yı mest eden Tıp Bayramı sürprizi
Tuzlalı miniklerden Başkan Yazıcı'yı mest eden Tıp Bayramı sürprizi
Tuzlalı miniklerden Başkan Yazıcı\'yı mest eden Tıp Bayramı sürprizi

Son Dakika Politika Tuzlalı miniklerden Başkan Yazıcı'yı mest eden Tıp Bayramı sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
    03:52 BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti

    Rusya-Ukrayna savaşının ikinci yılında ölü sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 artış kaydedildi.

  • BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
    03:37 BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti

    Rusya-Ukrayna savaşının ikinci yılında ölü sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 artış kaydedildi.

  • Afyonkarahisar Belediyesi'nde böcek skandalı: Prizlerin altına bile koymuşlar
    00:48 Afyonkarahisar Belediyesi'nde böcek skandalı: Prizlerin altına bile koymuşlar

    Yerel seçimlerde AK Parti'den CHP'ye geçen Afyonkarahisar'da çiçeği burnunda Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediye binasının pek çok yerinde gizli kamera ve böcek bulunduğunu söyledi.

  • ABD Başkanı Biden: Amcamı yamyamlar yedi
    00:23 ABD Başkanı Biden: Amcamı yamyamlar yedi

    ABD Başkanı Joe Biden, Pensilvanya'nın Scranton kentine yaptığı ziyarette İkinci Dünya Savaşı sırasında Pasifik harekâtında görev yapan amcasının savaş anıtını ziyaret etti. Biden, amcasının uçağının düşmesinin ardından Yeni Gine'de yamyamlar tarafından yenildiğini ima etti. Askeri kayıtlar ise uçağın Pasifik üzerinde kaybolduğunu gösteriyor.


Advertisement