Yarkadaş'ın Albayrak iddiası kulisleri hareketlendirdi: Bir sabah Enerji Bakanlığı'nda yeniden görebilirsiniz - Son Dakika
Politika

Yarkadaş'ın Albayrak iddiası kulisleri hareketlendirdi: Bir sabah Enerji Bakanlığı'nda yeniden görebilirsiniz

Gazeteci Barış Yarkadaş, Berat Albayrak'la ilgili önemli iddialar gündeme getirdi. AK Parti kulislerinden aldığı bilgileri aktaran Yarkadaş, Albayrak'ın kabinede ya da Beştepe'de bir göreve getirilebileceğini öne sürdü. Yarkadaş, "Bir AK Partili 'Bir sabah Berat Albayrak'ı Enerji Bakanlığı'nda yeniden görebilirsiniz' dedi" ifadelerini kullandı.

24.02.2021 09:26  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde partisinin il kongresine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'lilerin, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'la ilgili söylediklerine tepki göstererek Albayrak'a sahip çıktı. Bu durum Albayrak'ın partide ya da kabinede yeni bir görev alabileceği iddialarını da beraberinde getirdi.

YARKADAŞ, KULİS BİLGİLERİNİ PAYLAŞTI

KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu 'Şimdiki Zaman' programının konuğu olan gazeteci Barış Yarkadaş, konuyla ilgili olarak AK Parti kaynaklarından aldığını iddia ettiği kulis bilgilerini paylaştı.

ERDOĞAN İLE ALBAYRAK ARASINDAKİ İLİŞKİYİ SORMUŞ

Berat Albayrak'ın İstanbul Kandilli'de ofis tutuğunu ve yurt dışından gelen yabancı şirketlere yatırım danışmalığı yapmayı planladığını belirten Yarkadaş, Bugün konuştuğum AK Partililere 'Berat Albayrak'ın Sayın Erdoğan'la ilişkisi ne düzeyde? Dışlandı mı, ilişkileri devam ediyor mu?' diye sordum" dedi.

"KABİNEDE, BEŞTEPE'DE YA DA PARTİDE GÖREBİLİRSİNİZ"

Açıklamalarına devam eden Yarkadaş, "Berat Albayrak, Sayın Erdoğan'ın ailesinin parçasıdır. İlişkisinin bitmesi de mümkün değildir. Hatta Berat Albayrak'ı mart ayında yapılacak olan büyük kongreden sonra ya kabinede ya Beştepe'de ya da partide önemli bir görevde görebilirsiniz" dediler" ifadesine yer verdi.

"BERAT ALBAYRAK'IN İSMİ ÇOK DİLE GETİRİLİYOR"

AK Parti'nin mart ayının sonunda yapacağı büyük kongreye dikkat çeken Yarkadaş,"Bir kaç ay önce söylemiştim Erdoğan bu kongrede, partili cumhurbaşkanlığı tartışmasından çıkmak için yerini daha ılımlı bir isme bırakmayı düşünebilir. Bu Numan Kurtulmuş olabilir, Binali Yıldırım olabilir. Süleyman Soylu'nun da ismi söyleniyor ama ona ihtimal vermiyorum. Berat Albayrak'ın ismi de çok dile getiriliyor ama onu da çok mümkün görmüyorum" dedi.

"KURTULMUŞ ŞU ANDA SAHAYA İNDİ"

Yarkadaş açıklamasının devamında, "Eğer Sayın Erdoğan, AK Parti Genel Başkanlığı'ndan dışarı çıkıp sadece Cumhurbaşkanlığı şapkasıyla siyaset yapmayı düşünürse bu kişi Numan Kurtulmuş olabilir.Çünkü Numan Kurtulmuş şu anda sahaya indi" şeklinde konuştu.

"BİR SABAH KALKIP ALBAYRAK'I ENERJİ BAKANLIĞI'NDA YENİDEN GÖREBİLİRSİNİZ"

Berat Albayrak'a kongrede bir görev verilebileceğini savunan Yarkadaş, "Bir genel başkan yardımcılığı olabilir.Bugün konuştuğum bir AK Partili 'Bir sabah kalkıp Berat Albayrak'ı Enerji Bakanlığı'nda yeniden görebilirsiniz' dedi. Niye? Çünkü mart ayındaki kongreden sonra AK Parti'de bir revizyon olacak en az 5 bakan, bakanlık görevinden alınacak" ifadelerine yer verdi.

Yarkadaş\'ın Albayrak iddiası kulisleri hareketlendirdi: Bir sabah Enerji Bakanlığı\'nda yeniden görebilirsiniz

Son Dakika Politika Yarkadaş'ın Albayrak iddiası kulisleri hareketlendirdi: Bir sabah Enerji Bakanlığı'nda yeniden görebilirsiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi
    22:54 CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi

    Aliağa Belediyesi CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ismine 'Cemil Bayık' dedi ve Gemi Söküm sektörüne 'uyuşturucu trafiğinin durağı' iddiasında bulundu.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement