Al Hilal'de Bafetimbi Gomis, El Kadisiyah ile oynanan maçta baygınlık geçirdi - Son Dakika
Spor

Al Hilal'de Bafetimbi Gomis, El Kadisiyah ile oynanan maçta baygınlık geçirdi

Suudi Arabistan'da Al Hilal forması giyen Bafetimbi Gomis, El Kadisiyah maçında baygınlık geçirdi. Bir anda yerde kalan 35 yaşındaki golcü daha sonra ayağa kalkarak oyun alanın dışına çıktı. Vazovagal Senkop hastalığına sahip olan Fransız futbolcu, Galatasaray'da oynadığı dönemde de baygınlık geçirmişti.

21.03.2021 00:28  Güncelleme: 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Al Hilal forması giyen Fransız golcü Bafetimbi Gomis, El Kadisiyah ile oynanan maçın başlarında fenalık geçirdi. Ligin 24. haftasında evinde El Kadisiyah'ı konuk eden lider Al Hilal'de Fransız golcü, yine geçirdiği baygınlık sonrası yürekleri ağza getirdi.

OYUNA DEVAM ETTİ

Maça ilk 11'de başlayan golcü oyuncu, karşılaşmanın henüz başlarında geçirdiği baygınlık sonrası yerde kaldı. Bir süre yüz üstü yerde baygın halde kalan Gomis, daha sonra ayağa kalkarak oyun alanının dışına çıktı. Bir süre dinlenen Gomis, sağlık durumunun normale dönmesiyle oyuna tekrardan girdi.

Al Hilal'da Bafetimbi Gomis, El Kadisiyah ile oynanan maçta baygınlık geçirdi

GALATASARAY'DA DA BAYILMIŞTI

Vazovagal Senkop denilen bir hastalığa sahip olan 35 yaşındaki golcü, Galatasaray forması giydiği dönemde de saha içinde baygınlık geçirmiş ve izleyenleri korkutmuştu.

Al Hilal'da Bafetimbi Gomis, El Kadisiyah ile oynanan maçta baygınlık geçirdi

VAZOVAGAL SENKOP NEDİR?

Tıp dilinde senkop olarak adlandırılan bayılma, beyne kan akışının azalmasından kaynaklanan ani ve kısa bilinç, duruş kaybıdır.

Al Hilal\'de Bafetimbi Gomis, El Kadisiyah ile oynanan maçta baygınlık geçirdi

Son Dakika Spor Al Hilal'de Bafetimbi Gomis, El Kadisiyah ile oynanan maçta baygınlık geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement