Ali Koç transferlerle ilgili net mesajlar verdi, ayrılmayan ismi de uyardı: Sorun çıkartana sorun yaratırım - Son Dakika
Spor

Ali Koç transferlerle ilgili net mesajlar verdi, ayrılmayan ismi de uyardı: Sorun çıkartana sorun yaratırım

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kadro dışı kalan bir futbolcunun iyi bonservis teklifi gelmesine rağmen sorun çıkarması üzerine o isme gönderme yaptı. Koç, "Bir forvet almak istiyoruz, yetiştireceğiz umarım UEFA'ya. İsmini vermeyeceğim ama kadro dışı olan futbolcumuza iyi bir teklif geldi. Burada kazandığının iki mislini istedi. Sorun çıkartana sorun yaratırım. Mayısa kadar kulüpte tutarım, hiç oynamaz. Birkaç arkadaş iyi düşünsün" dedi.

31.08.2021 22:38  Güncelleme: 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç, Candaş Tolga Işık'a transferlerle ilgili net bilgiler verdi.

İşte Koç'un transfer sözleri:

"FORVETİMİZ YETİŞİR"

"Min-jae ve Rossi'yi UEFA listesine yazdırdık. Geriye bir tek forvet kaldı. 2 Eylül'e yetişir mi, yetişmez mi göreceğiz. Forvetimizin de yetişeceğini düşünüyorum. Sezon sonu FFP bitiyor. Umarım incelemede sorun çıkmaz.

"MAYISA KADAR OTURURLAR"

İyi bir bonservis geldi kadro dışı kalan oyuncumuza. Burada kazandığının iki mislini istedi. Böyle davranan başkaları olursa devre arasında nasıl teklif gelirse gelsin mayısa kadar otururlar. Sorun çıkartırsalar, sorun çıkartırım. Çift yönlü ilişki. Birkaç arkadaş iyi düşünsün.

"CAULKER, TÜRKİYE'Yİ İSTİYOR"

Caulker ile oynamak istediği için yollarımızı ayıracağız. Çin'den çok iyi bir teklif var. Onu değerlendirmiyor şu an. Türkiye'den çok iyi teklifler var. Konuyu kişiselleştirdiği için belli şartlar önümüze sunuyor.

"ROSSİ'DE BEDEL YOK"

Rossi'yi bedel ödemeden aldık. 23 yaşında ve çok önemli bir futbolcu.

"HOCAMIZ SERDAR'I DA İSTEMEMİŞTİ"

Caulker, bir fırsat transferiydi ve hocayla görüşmeler sırasında kendisine haber de verilmişti. Caulker, bizim takımda görmek istediğimiz karakterde bir oyuncu. Bize gelmek istedi ve biz de aldık. Hocamız Serdar'ı da istememişti ama şimdi çok memnun ondan.

"MORİTA OLMADI"

Morita transferini istediğimiz noktaya getiremedik. Biz artık o işte yokuz.

"HALİL G.SARAY'A HAYIRLI OLSUN"

Bonservisiyle gelmek istedi. Galatasaray'la anlaşmaya vardı. Bize önerildi, hocamıza sunduk. O da olumlu baktı. Bizim şartlarımıza uymadı. Çok düzgün bir çocuk. Hayırlısı olsun.

"ÇEBİ GÖNÜL KOYARDI BİZE"

Dorukhan, Beşiktaş'la anlaşamıyordu, Ocak ayında boşa çıkacaktı. Teknik kadromuz çok beğeniyordu. İlgilenebileceğimizi söyledim. Ahmet Nur Çebi, 'ocak ayında size gelirse gönül koyarım dedi' bize."

Ali Koç transferlerle ilgili net mesajlar verdi, ayrılmayan ismi de uyardı: Sorun çıkartana sorun yaratırım

Son Dakika Spor Ali Koç transferlerle ilgili net mesajlar verdi, ayrılmayan ismi de uyardı: Sorun çıkartana sorun yaratırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • OĞUZ İÇEN : Amatör yönetici olduğunuz apaçık belli,insanlara nasıl davrandınız ki size zorluk çıkartıyor,karşıdaki kişiye psikolojik olarak yapıcı yanaşırsanız oda size yıkıcı yanaşmaz bu insanoğlunun doğasında var,ama malesef bizim başkan ve yöneticiler hemen git yoksa zorluk çıkartırız sana diye tehditde bulunuyor yazık çok yazık asırlık çınar ağacını kurutuyorsunuz 12 37 Yanıtla Arif Özeser: Sen çok biliyon 0 1
  • Hakan Gök: Bu şimdi tehtit olmuyomu yap sözleşme sonrada göndermeye calış zor bu işler 12 28 Yanıtla Arif Özeser: Utanma olsa istenmedigi yerde durmaz 15 13
  • YALÇIN YILMAZ: Bu kadroyla Beşiktaşı geçtim Trabzon'a nasıl kafa tutacan inleyen nağmeler 3 10 Yanıtla

Advertisement