Anderson Talisca, Al-Nassr ile 3 yıllık sözleşme imzaladı - Son Dakika
Spor

Anderson Talisca, Al-Nassr ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Anderson Talisca, Suudi Arabistan takımı Al-Nassr'a transfer oldu. Adı sık sık Beşiktaş ve Galatasaray'la anılan yıldız futbolcu, yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

17.05.2021 19:33  Güncelleme: 20:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Anderson Talisca'nın yeni takımı belli oldu. Brezilyalı futbolcu, Çin ekibi Guangzhou Evergrande'den Suudi Arabistan takımı Al-Nassr'a transfer oldu. Suudi Arabistan ekibinden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

MİLLİ TAKIM'A KADAR YÜKSELDİ

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve gösterdiği performans ile taraftarın gözdesi olan Anderson Talisca kiralık olarak forma giyiyordu. Siyah beyazlıların üst üste şampiyon olduğu 2 yılda müthiş performans gösteren Brezilyalı yıldız milli takıma kadar yükseldi.

65 MAÇTA 39 GOL VE 13 ASİST

Beşiktaş'ta 2016-18 arası 80 maçta 27 gol kaydedip 1 şampiyonluk yaşayan deneyimli oyuncu, daha sonra Çin'in Guangzhou takımına gitmişti. 2.5 yıldır Çin'de olan Talisca, Suudi Arabistan'da kariyerini devam ettirecek. Guangzhou Evergrande'de 65 maça çıkan Anderson Talisca, 39 gol ve 13 asistlik performans sergiledi.

Anderson Talisca, Al-Nassr ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Son Dakika Spor Anderson Talisca, Al-Nassr ile 3 yıllık sözleşme imzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hakan: Bunun kadar parayı seven adam görmedim. Saçma sapan takımlarda kendini heba etti. 33 1 Yanıtla Justksk: Bence akıllı oynasa oynasa 35 e kadar oynar sonra paraları bir güzel yer. 2 0
  • Haydar: Ordanda emekliligi icin bizim memleket takimlarina gelip cuvalla para alip yatar artik 20 0 Yanıtla
  • İlyas Ersanova: Gitti gül gibi topçu cocuk Türk takimlari kacirdi görüyon mu püüüü 9 4 Yanıtla
  • Bjk1903: demek ki kariyer için değil para için sürdürüyor mesleğini 8 1 Yanıtla

Advertisement