Arda Güler'in ailesi devreye girdi! Fenerbahçe yeni sözleşmeye bomba bir madde ekleyecek - Son Dakika
Spor

Arda Güler'in ailesi devreye girdi! Fenerbahçe yeni sözleşmeye bomba bir madde ekleyecek

Geçtiğimiz gün 18 yaşına basan Arda Güler, FIFA kurallarına göre artık Fenerbahçe ile uzun süreli sözleşme yapabilecek. Genç yıldıza yeni kontrat önermeye hazırlanan sarı-lacivertliler, Arda Güler'in sözleşmesine yüksek meblağlı bir serbest kalma maddesi koyacak. Yetenekli futbolcunun ailesi de devreye girerken yeni sözleşme için, "Arda, Fenerbahçe'nin evladı. Oğlumuz, başkanla konuşup anlaşacak; ne karar alırlarsa o yönde devam edeceğiz" dedi.

28.02.2023 08:06  Güncelleme: 08:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ve Türk futbolunun büyük umutlar beslediği Arda Güler, sarı-lacivertlilerle yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

SERBEST KALMA MADDESİNDEN ÇIKILACAK

Arda Güler'in sözleşmesinde yer alan "1500 dakika süre almazsa 5 milyon euroya serbest kalır" maddesinden çıkmak isteyen sarı-lacivertliler, 18 yaşına giren genç yıldızla 4 yıllık yeni sözleşme yapmak istiyor.

"ARDA, FENERBAHÇE'NİN EVLADI"

Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Arda Güler'e yeni sözleşme teklif edilmesiyle ilgili olarak genç yıldızın ailesi, "Arda, Fenerbahçe'nin evladı. Oğlumuz, başkanla konuşup anlaşacak; ne karar alırlarsa o yönde devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertliler, 18 yaşındaki futbolcunun yeni sözleşmesine yüksek meblağlı bir serbest kalma bedeli koymayı hedefliyor.

Arda Güler\'in ailesi devreye girdi! Fenerbahçe yeni sözleşmeye bomba bir madde ekleyecek

Son Dakika Spor Arda Güler'in ailesi devreye girdi! Fenerbahçe yeni sözleşmeye bomba bir madde ekleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serdar Dur: Hadi çocuk genç. Ailesinin hiç mi kafası çalışmıyor. 12 12 Yanıtla

Advertisement