Arda Turan "Galatasaray Beni İstemedi" Demişti, Başkanla Görüşmüş - Son Dakika
Spor

Arda Turan "Galatasaray Beni İstemedi" Demişti, Başkanla Görüşmüş

Medipol Başakşehir futbolcusu Arda Turan, "Galatasaray beni istemedi" açıklaması yapmıştı. Ancak Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer olmadan önce Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile görüştüğü belirtildi.

05.04.2019 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arda Turan'ın, "G. Saray beni istemedi. Utanıyorum bunu söylerken. G.Saray'a hiç yanlış yapmadım. Para kazandırarak gittim. Ayhan Hoca orada ona sorsunlar" söylemleri gündeme bomba gibi düştü. Deneyimli oyuncunun bu açıklamalarını, eski başkan Dursun Özbek yönetimine sorduk. Yöneticiler "O dönem tüm transfer görüşmelerini Dursun Özbek yapıyordu. Dursun Özbek başkan, o dönemde bizzat Arda ile birebir bir görüşme yaptı. Yemekte bir transfer teklifi yapıldı. Arda, neden böyle bir yorum yaptı, bunu tam olarak anlamadık" ifadelerini kullandı.

BASKIDAN KORKTULAR

Dönemin Sportif Direktörü Cenk Ergün "Arda'yı geçen sezon başında almak istedik. Görüştük ama bütün şartlar oluşmadı." diye konuştu. Dönemin yardımcı antrenörü Ayhan Akman ise "Teknik kadro olarak Arda'yı biz istedik. Teknik direktör Igor Tudor da Arda'nın takıma katılmasını istedi. Sistem konusunda aramızda konuşmalar oldu. Benim bildiğim Arda, Barcelona'dan bonservis konusunda bedava çıkacaktı. Ama yöneticiler, Arda'ya sıcak bakmadılar" ifadelerini kullandı. O dönemde taraftarın Arda konusunda yaptığı olumsuz baskı da yönetimin karar alamamasında etkili oldu.

Arda Turan "Galatasaray Beni İstemedi" Demişti, Başkanla Görüşmüş

Son Dakika Spor Arda Turan 'Galatasaray Beni İstemedi' Demişti, Başkanla Görüşmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Saf kan TÜRK: ARDA TURAN ADAM GİBİ ADAMDAN MİLLİ GÖRÜŞÜNDEN DOLAYI BİR KISIM YEZİT TARAFINDAN DIŞLANIYOR . BERKAY ÇOK MU DÜZGÜN CANER ERKİNİN YUVASINI YIKAN ADAMDIR. 12 16 Yanıtla
  • ali: ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim 17 2 Yanıtla
  • sy: Helal olsun galatasaraya iyiki istememiş. takım tutmuyordum ama artık gsliyim :))) 10 2 Yanıtla
  • galatasaray ulen: o dönem anlam veremiştim niye sende ısrar etmiyorlar diye ama isabet olmuş. verilmiş sadakası varmış gsnin 9 1 Yanıtla
  • bjk: iyiki alamamış başakşehrde böyleysen gsye gelince havan nasıl olurdu allah bilir 8 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: ZVALLII...DAVA NE AŞAMADA Kİ ONU TAKİP EDİN ... 0 2 Yanıtla

Advertisement