Aslan kabustan uyanamıyor! Başakşehir'e diş geçiremeyen Galatasaray'ın galibiyet hasreti 6 maça çıktı - Son Dakika
Spor

Aslan kabustan uyanamıyor! Başakşehir'e diş geçiremeyen Galatasaray'ın galibiyet hasreti 6 maça çıktı

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, sahasında Başakşehir'le 1-1 berabere kaldı. Galibiyet hasretini 6 maça çıkaran sarı-kırmızılılar, bu sonuçla lider Trabzonspor'un 18 puan gerisine düştü.

18.12.2021 20:59  Güncelleme: 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da kötü gidiş durdurulamıyor. Sarı-kırmızılılar taraftarı önünde mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı maçta Başakşehir'le 1-1 berabere kaldı.

MOSTAFA MOHAMED, 1 PUANI GETİRDİ

Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray, Diagne'yle girdiği net pozisyonları gole çeviremedi. Başakşehir'de ise 20. dakikada Okaka sahneye çıktı. İtalyan futbolcu, enfes bir röveşata golüyle turuncu-lacivertlileri öne geçiren isim oldu. İkinci yarı, sarı-kırmızılılarda sonradan oyuna giren Mostafa Mohamed 88. dakikada takımına beraberliği getirdi. Bu sonuçla Galatasaray, Süper Lig'de galibiyet hasretini 6 maça çıkarırken, Başakşehir ise Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı 9. maçta da mağlubiyet yaşamadı ve 3. sıraya yükseldi.

Aslan kabustan uyanamıyor! Başakşehir\'e diş geçiremeyen Galatasaray\'ın galibiyet hasreti 6 maça çıktı

Son Dakika Spor Aslan kabustan uyanamıyor! Başakşehir'e diş geçiremeyen Galatasaray'ın galibiyet hasreti 6 maça çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement