Beşiktaş Cola Turka Maçının Ardından Off'a Yakışan Mücadele Oldu" - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Cola Turka Maçının Ardından Off'a Yakışan Mücadele Oldu"

Beşiktaş Cola Turka Maçının Ardından Off\'a Yakışan Mücadele Oldu"

Oktay Mahmuti, Beşiktaş Cola Turka'yı 94-90 yendikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, keyifli mücadeleden dolayı iki takımı da kutladığını belirtti.

12.05.2011 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Cafe Crown'ın başantrenörü Oktay Mahmuti, Beşiktaş Cola Turka'yı 94-90 yendikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, keyifli mücadeleden dolayı iki takımı da kutladığını belirterek, "Maça iyi başladık. 3. periyotta biraz durakladık. Sonra toparlanıp, geri geldik ve maç uzatmaya gitti. Onlarda Kemp'in mükemmel performansı vardı, bizim tarafta Shumpert'in skorer oyunu. Bütün olarak baktığınızda keyifli ve Play-Off'a yakışan mücadele oldu" diye konuştu.

Ermal Kurtoğlu, çok önemli bir maçı kazandıklarını vurgulayarak, "2-0 önde olmamız, önemli değil. Çok zor bir deplasmana gidiyoruz. Beşiktaş, çok iyi bir takım. Bugün hem bizim hem onların bir kaç şanslı atışları oldu. Fakat oyun genelinde bizim hem savunmada hem hücumda bir üstünlüğümüz oldu. Hedefimiz pazar günü de kazanıp, yarı finale çıkmak" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Cola Turka Başantrenörü Ergin Ataman ise genelde istediklerini yaptıklarını belirterek, "Galatasaray'a maçı getiren en önemli faktör power forvet pozisyonunda Shumpert'in, bizim power forvetlerimize kurmuş olduğu üstünlük oldu. Takımın en önemli oyuncuları Chatman, Kemp ve Ogilvy, maçın sonlarında iyi oynadı. Cevher'in performansı bence bugünkü maçın sonucunu belirledi. 27 sayı Shumpert atarken, Cevher maalesef 5 sayıda kaldı ve her zaman bulduğu atışları değerlendiremedi. İki takım da çok iyi oynadı. Sonunda şans faktörü biraz da devreye girdi. Galatasaray daha şanslıydı" dedi.

, Galatasaray taraftarlarının baskısının da maçta önemli bir faktör olduğunu belirten Ataman, "Galatasaray seyircisi özellikle önde girdiğimiz son periyotta yaptığı baskıyla maça doğrudan etki etti. Bunu Beşiktaş taraftarına söylüyorum. Şimdi iki maç kendi sahamızda oynayacağız. Beşiktaş taraftarının da gerçekten maça etki edecek, Akatlar Arena'yı cehenneme çevirecek bir taraftar olacağını umut ediyorum. 2-0 benim için problem değil. Bunu bizzat yaşamış bir antrenör olarak bu seriyi 2-0'dan 3-2'ye çevirecek gücümüz olduğuna inanıyorum. Buradan Beşiktaş seyircisine mesaj veriyorum. Galatasaray seyircisinin 2 misli, 3 misli Akatlar'da tek bir boş koltuk bırakmayın, maçın başından sonuna kadar bizi destekleyin. Biz bu seriyi kazanacağız" diye konuştu.

Beşiktaş Cola Turkalı oyuncu Bekir Yarangüme de ellerinden gelen her şeyi yapmalarına karşın uzatmalarda maçı kaybettiklerini ifade ederek, "Sahamızda iki maçı kazanıp, son maçı da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda galip bitirerek, turu geçmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Cola Turka Maçının Ardından Off'a Yakışan Mücadele Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement