Beşiktaş'ın yeni transferi Francisco Montero, göz retinası yırtıldığı için sahaya gözlükle çıkıyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın yeni transferi Francisco Montero, göz retinası yırtıldığı için sahaya gözlükle çıkıyor

Atletico Madrid forması giyen 21 yaşındaki stoper Francisco Montero'yu kiralık olarak kadrosuna katan Beşiktaş, transferde sürprize imza atarken genç savunmacının sahaya gözlükle çıkması dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık 3.5 sene önce retinasında yırtık oluşan Montero, bu nedenle maçlarda koruyucu gözlük takıyor.

29.08.2020 08:50  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Atletico Madrid forması giyen 21 yaşındaki stoper Francisco Montero'yu kiralık olarak kadrosuna kattı. Satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralanan Montero için 775 bin Euro garanti ücret ödenecek. Oyuncunun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Atletico Madrid'in altyapısında yetişen ve 2019-2020 sezonunun başında Deportivo la Coruna'ya kiralanan sol ayaklı stoper Montero, geçen sezon La Liga 2'de 30 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.

GÖZLÜK FUTBOL OYNAMASINA ENGEL DEĞİL

Hamle zamanlaması, kuvveti ve sertliğiyle ön plana çıkan Montero, 2018-2019 sezonunda ise Atletico Madrid'in A takımında ikisi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere 14 maçta forma giydi. Öte yandan 1.85 metre boyundaki genç oyuncu gözündeki özel gözlük ile dikkat çekiyor.

Mart 2017'de aldığı bir darbe sonrasında retinasında yırtık oluşan ve bir operasyon geçiren Montero, maçlara koruyucu gözlük ile çıkıyor. Taktığı koruyucu gözlük ve tedavi edilen retina problemi Montero'nun futbol oynamasına engel teşkil etmiyor.

Beşiktaş\'ın yeni transferi Francisco Montero, göz retinası yırtıldığı için sahaya gözlükle çıkıyor

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın yeni transferi Francisco Montero, göz retinası yırtıldığı için sahaya gözlükle çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • muro : bu sakat oyuncu alınırmı bu oyuncunun topu nekadar gördügünü doktor bile bilemez kendisinden başka. 7 3 Yanıtla KRAL: sakat değil kardeş .görme engeli bile olsa sakat diyemezsin.görme engeli var dersin. 8 0
  • .: Hatirlayanlar bilir Edgar Davids oda gozlukle sahaya cikiyordu ve dunyanin en iyi futbolcularindandi . 0 1 Yanıtla
  • Kardeş payı: Avrupanın çöpünden sonra çürük futbolcularınıda almayı başardık. 1 0 Yanıtla
  • Bordo mavi: Görüyorsa sorun yok :) daha önce göremeyen adam almışlardı schildelfend bilenler bilir :))) 0 0 Yanıtla
  • Bordo mavi : Görüyor mu bari :) 0 0 Yanıtla
  • Kerimov: Hayda bir bu eksikti abi nerde kör topal var topluyorsunuz 0 0 Yanıtla
  • Uuu: Körü topalı doldurun bakalım takıma 0 0 Yanıtla
  • Fenerli: Nasıl futbol anlayisiniz var anlamadık.nerde avrupanın artıkları var onları getiriyorsunuz.Türkiyede bunlardan çok daha iyi futbolcular vardır buna eminim.nedense elin şeyi bizimkilere tatlı geliyor.sonrada borç batagindayiz diye anlıyorsunuz.beter olun 0 0 Yanıtla
  • Tm: Bikmadiniz mi yillardir her takimin çöpünü toplamaya 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement