Beşiktaş, devre arasında Fenerbahçe'yi reddeden Welinton'u ikna etti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, devre arasında Fenerbahçe'yi reddeden Welinton'u ikna etti

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer konusunda sıcak dakikalar yaşanıyor. Siyah beyazlı ekip, devre arasında Fenerbahçe'yi reddettiğini söyleyen Welinton'u ikna etti. Kulübün Brezilyalı futbolcuyla 850 bin euroya imza attığı öğrenildi.

15.08.2020 09:40  Güncelleme: 07:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonda Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor. Devler Ligi'nin ön eleme turunda PAOK ile karşılaşacak olan siyah beyazlıların yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın alınmasını ısrarla istediği Welinton'u ikna etmeyi başardı.

Kısa süre önce yapılan görüşmede "Devre arasında Fenerbahçe beni istemiş, senelik de 1.5 milyon euro önermişti" diyen 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş'ın yaptığı 650 bin euro'luk teklifi reddetmişti. Ancak Kartal, transferi kendi istediği şartlarda sonuçlandırdı.

200 BİN EURO DAHA ZAM YAPILDI

Siyah-beyazlılar Welinton konusunda çok fazla açılmadı. Brezilyalı oyuncuya 200 bin euro daha zam yaptı ve 850 bin euroya işi bitirdi. Brezilyalı oyuncunun da çok daha fazla şansı kalmadığı için Beşiktaş'a 'evet' dediği ifade edildi.

ROCO VE MIRIN YOLCU

Yönetim, aynı bölgede görev yapan Enzo Roco ve Isimat Mirin ile yollarını ayırmak için, hem oyuncular hem de menajerleriyle iki gündür görüşmelerini devam ettiriyor.

(Fotomaç)

Beşiktaş, devre arasında Fenerbahçe\'yi reddeden Welinton\'u ikna etti

Son Dakika Spor Beşiktaş, devre arasında Fenerbahçe'yi reddeden Welinton'u ikna etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ... : Keko fb reddetmiş bjk cimjanstik yaparsın 2 5 Yanıtla Beşiktaş1903: En azından şampiyonlar ligi müzügi duyar fenerle hayalini bile kuramayacagı şeyi yaşar :))) 3 3
  • ,,,,,,,,,,?: adamlar takımı biliyor. fb gelipne ne yapacak hedef yok boşuna mı oynasın 4 2 Yanıtla

Advertisement