Club Brugge, Galatasaray'dan kiraladığı Diagne'nin sözleşmesini feshetti - Son Dakika
Spor

Club Brugge, Galatasaray'dan kiraladığı Diagne'nin sözleşmesini feshetti

Club Brugge, Galatasaray'dan kiraladığı fakat sezon boyunca disiplinsiz davranışları nedeniyle kullanamadığı Mbaye Diagne'nin sözleşmesini karşılıklı anlaşmaya vararak feshettiğini duyurdu.

15.06.2020 18:10  Güncelleme: 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belçika ekibi Club Brugge, Galatasaray'dan kiraladığı Senegalli futbolcu Mbaye Diagne ile yollarını ayırdı.

Belçika basının haberine göre Club Brugge, şu anda ülkesinde olan oyuncu ile yaptığı görüşmeler sonucunda karşılıklı bir anlaşmaya vardı ve oyuncunun kiralık sözleşmesini feshetti.

Belçika kulübüyle Diagne arasındaki anlaşmaya göre Senegalli oyuncu, kontratında belirlenmiş olmasına rağmen takımın şampiyonluğundan herhangi bir prim alamayacak.

KASIM AYINDA KADRO DIŞI KALMIŞTI

6 Kasım 2019'da PSG deplasmanında Brugge'ün kazandığı penaltıyı, topu alarak kendi kullanan ve değerlendiremeyen Diagne, sonrasında kadro dışı kalmış ve Belçika ekibinde birçok sorun yaratan olaya karışmıştı.

İNGİLTERE'DEN TALİP VAR

Kiralık sözleşmesi feshedilen Diagne'nin bonservisini elinde bulunduran Galatasaray kadrosuna yeniden katılması beklenirken İngiltere Championship ekiplerinden Nottingham Forest'in de oyuncuya yönelik ilgisinin sürdüğü belirtiliyor.

Club Brugge, Galatasaray\'dan kiraladığı Diagne\'nin sözleşmesini feshetti

Son Dakika Spor Club Brugge, Galatasaray'dan kiraladığı Diagne'nin sözleşmesini feshetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Yazık: Benim anlamadığım bu seviyeye gelene kadar çektikleri zorluklara bakıp niye gelecek planını yapmazlar. Biraz para kazanınca hoop herşey bitti. Çoğu aynı. Sanırsın ronaldodan, messiden zengin ve kariyerliler. D.bekım 40 yaşında milli takımda oynamak için antrenman yapıyordu Birileride barda meyhanede bilmem nerelerde. Kendinize yazık. Emeklerinize yazık değilmi? 0 0 Yanıtla
  • ww2020: ne derdiniz var çıkın oynayın kardeşim. top oynamaktan başka işiniz yok. aldığınız paranın hakkını verin. bizim kulupler batar tabi astronomık rakamlar neylerine futbolcuların. yap kapı gibi sözleşmeyi herturlu sorunu çıkarır. 0 0 Yanıtla

Advertisement