Deniz Çoban: Beşiktaş'ın golünden önce net bir faul var - Son Dakika
Spor

Deniz Çoban: Beşiktaş'ın golünden önce net bir faul var

Süper Toto Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş, sahasında Ankaragücü'yle 2-2 berabere kaldı. Maç sonunda eski hakem Deniz Çoban, yayıncı kuruluşta karşılaşmanın tartışmalı pozisyonlarını yorumladı. Başkent ekibi cephesinden yoğun itirazların yükseldiği Beşiktaş'ın golüyle ilgili Çoban, "Vida golden önce net bir faul yapıyor. Gol kararının iptal edilmesi gerekirdi" dedi.

17.04.2021 00:11  Güncelleme: 08:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın sahasında 2 puan kaybettiği Ankaragücü maçı sonrası eski hakem Deniz Çoban, tartışmalı pozisyonları yorumladı. Özellikle sarı-lacivertli camianın tepki gösterdiği Beşiktaş'ın golüyle ilgili tartışmalara da son noktayı koydu.

Deniz Çoban'ın pozisyonla ilgili değerlendirmesi şöyle:

"NET FAUL"

"Vida'ya dikkat edelim, golden önce faul yapıyor. Hiç şüphem yok, net bir faul yapıyor. Ellerin-kolların haksız kullanımı. Rakip oyuncuyu bertaraf ediyor. Gol kararının iptal edilmesi gerekirdi."

Deniz Çoban: Beşiktaş\'ın golünden önce net bir faul var

Son Dakika Spor Deniz Çoban: Beşiktaş'ın golünden önce net bir faul var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Ufuk : Amma ağladınız be çekemiyorsunuz beşiktaşı 9 23 Yanıtla yüksel: 16 kişi hakemlerle beraber 10 kişilik ankaragünü yenemiyor daha ne olsun 20 kişimi çıkacak beşiktaş sahaya 0 1 CİM BOM BAAAMMM: Hahhahahaaa ne de cekilmez takim ya gecen hafta marafona bu hafta kulusic şerefiyle hakkiyla diye diye ezik edebiyatiyla bizimhakkimiz daha cok yenildi diyerek sampiyon olmaya calismayin 0 0
  • Sedat: Rosier in golü buz gibi goldü.A.gücün 1.penaltidan önce atibaya faul hadi vermedin penalti penalti bile değil..a.gücüden 2 kirmizi vardi verilmedi.. 11 13 Yanıtla hakan: şikeye gerek yok. adam 2 gol attı kenid kalesine geçen de kaleci atmıştı. geçen haftada elle gol attınız iptal olmadı??? 5 3
  • hakan: kim kolluyor bu bjk yi? golden önce faul var ve aynı adam iki gol atıyor kendi kalesine. geçen elle düzeltip gola attılar erzuruma ve alanya kalecisi de kendi kalesine aldı topu ondan önce. neler oluyorrrrrr, şikeciler hortladı mı yine... 12 6 Yanıtla
  • Hakkı: Beşiktaşlılar yenerse birşey yok yenilirse basıyor yaygarayı 7 3 Yanıtla
  • önder: sergen iki kırmızı kart vardı diyordu anladım biri vidayaymış 7 2 Yanıtla
  • Dr: Deniz çoban 2 Ankaralı ya kırmızı olmalıydı dedi onu niye manşet yapmadınız 4 1 Yanıtla hakan: şike yapmayın. faulden gol var. iki kendi kalesine, geçen hafta elle gol attınız ondan önce de kaleci kendisi size gol hediye etti. 2 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Başköy'de Spor ve Dayanışma İftarı Düzenlendi
    23:46 Başköy'de Spor ve Dayanışma İftarı Düzenlendi

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Başköy'de spor'a ve dayanışmaya önem verilen bir iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe Başköy Muhtar Adayı ve genç iş insanı Deniz Mobilya Mustafa Kaymak, eski futbolcu ve yönetici Fatih Naziksoy, Kulüp Başkanı Celalettin Altay ve Başköyspor taraftarları katıldı. Eski futbolculardan iş insanı Mustafa Kaymak, muhtar seçilse de seçilmese de her zaman Başköy spora destek olacağını sözünü verdi. Kulüp genel kaptanı Fatih Naziksoy da geceye katılarak destek verdi. Kulüp Başkanı Celalettin Altay, 2023-2024 sezonunda Başköyspor kulübünün güçlü olarak kurulmasında çok emekleri olan Murat Han'a ve takım oyuncusu Hüseyin Kızıl'a teşekkür etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programı, Başköyspor'un geleceği ve spora olan katkılar hakkında sohbetten sonra sona erdi.

  • Fenerbahçe Beko, Alba Berlin'i 103-68 mağlup etti
    23:25 Fenerbahçe Beko, Alba Berlin'i 103-68 mağlup etti

    Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 32. haftasında Alba Berlin'i 103-68 mağlup ederek galibiyetini aldı. Nigel Hayes-Davis'in attığı 50 sayıyla Euroleague tarihinde bir maçta en fazla sayı atan oyuncu olarak rekor kırdığı maçta Fenerbahçe Beko, üstünlüğünü sürdürdü.

  • Beşiktaş, Eurocup yarı finalinde JL Bourg'u mağlup etti
    23:25 Beşiktaş, Eurocup yarı finalinde JL Bourg'u mağlup etti

    Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Eurocup yarı final rövanş maçında Fransız rakibi JL Bourg'u 81-72 mağlup ederek seriyi üçüncü maça taşıdı. Maç Sinan Erdem Salonu'nda oynandı ve Beşiktaş'ın başantrenörü Dusan Alimpijevic yönetimindeki takım galibiyete ulaştı.

  • Galatasaray Başkanı ve Yönetim Kurulu Kahramanmaraş'ta Depremzedelerle İftar Yaptı
    23:08 Galatasaray Başkanı ve Yönetim Kurulu Kahramanmaraş'ta Depremzedelerle İftar Yaptı

    Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, Nef Vakfı ile birlikte inşa ettikleri konteyner kentte depremzede vatandaşlarla iftar programına katıldı. Başkan Özbek, Kahramanmaraş'ta yapılan çalışmalardan ve bölge halkının ilgisinden memnuniyetini dile getirdi. İftar organizasyonunun ardından başkan ve yönetim kurulu üyeleri depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

  • TOFAŞ, Bursaspor İnfo Yatırım'ı 95-89 mağlup etti
    23:03 TOFAŞ, Bursaspor İnfo Yatırım'ı 95-89 mağlup etti

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasında TOFAŞ, Bursaspor İnfo Yatırım'ı 95-89 mağlup etti. Maçın hakemleri Fatih Arslanoğlu, Orhan Çağrı Hekimoğlu ve Murat Ciner'di. Bursaspor İnfo Yatırım'da Brown 25 sayıyla öne çıkarken, TOFAŞ'ta Winston 24 sayıyla takımını galibiyete taşıdı.

  • Ali Koç:
    22:16 Ali Koç: "İnşallah 2 Nisan sadece Fenerbahçe için değil Türk futbolu için bir milat olur"

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tarihi bir dönemeçten geçtiklerini vurgulayarak, 2 Nisan'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı için, "İnşallah 2 Nisan sadece Fenerbahçe için değil Türk futbolu için bir milat olur" dedi.

  • Bursaspor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a Teşekkür Etti
    22:14 Bursaspor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a Teşekkür Etti

    Bursaspor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a son dönemdeki maddi manevi katkılarından dolayı teşekkür mesajı yayımladı.


Advertisement