Dilan Çiçek Deniz'den, Cyle Larin Açıklaması: Beni Şaşırttı - Son Dakika
Spor

Dilan Çiçek Deniz'den, Cyle Larin Açıklaması: Beni Şaşırttı

Güzel oyuncu ve manken Dilan Çiçek Deniz, TEMA Vakfı'nın "Umut Yeşerten Şarkılar" adıyla düzenlenen özel yardım gecesinde adının anıldığı Larin ile ilgili açıklama yaptı.

30.04.2019 10:21  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilan Çiçek Deniz, TEMA Vakfı'nın "Umut Yeşerten Şarkılar" adıyla düzenlenen özel yardım gecesiyle ilgili, "Çocuklar için bir şey yapmak beni mutlu ediyor. Siz de mesaj atarak destek olun lütfen" diyerek gazetecilerden de destek istedi.

YENİ FİLM İÇİN DETAY VERMEDİ

Geçtiğimiz günlerde bir dergi için Antalya'ya giden oyuncu, çok mutlu olduğunu, Antalya'da yaşayan babasını da ziyaret ettiğini belirtti. Yakında rol alacağı filme hazırlandığını da sözlerine ekleyen Deniz, güzel bir film olacağını ve henüz bir açıklama yapamayacağını söyledi.

Dilan Çiçek Deniz'den, <a class='keyword-sd' href='/cyle-larin/' title='Cyle Larin'>Cyle Larin</a> Açıklaması: Beni Şaşırttı

LARIN AÇIKLAMASI

Önceki günlerde Beşiktaşlı futbolcu Larin'in Dilan Çiçek Deniz'e sosyal medya üzerinden mesaj attığı iddia edilmişti. Konu hakkında da açıklamalarda bulunan Deniz, "Yoktan yere böyle bir şey olması beni şaşırttı. Böyle bir şey yok, gerekli önlemleri alacağız" ifadelerini kullandı.

Dilan Çiçek Deniz\'den, Cyle Larin Açıklaması: Beni Şaşırttı

Son Dakika Spor Dilan Çiçek Deniz'den, Cyle Larin Açıklaması: Beni Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Cahilsiz turk: Neden avrupada boyle kizlar yok ? Ya da futbolcu yok ? Cunku avrupa cahilligi ezdi , turkiyese cahilligi yiyor 21 4 Yanıtla

Advertisement