Dortmund'da İdmana Çıkacak Usain Bolt: Forvet ya da Kanat Olabilirim - Son Dakika
Spor

Dortmund'da İdmana Çıkacak Usain Bolt: Forvet ya da Kanat Olabilirim

Rekortmen atlet Usain Bolt, geçtiğimiz aylarda Borussia Dortmund ile idmanlara çıkacağını açıklamıştı. Bolt bu kez de, "Forvet ya da kanat oynamayı seviyorum." diyerek mevkisini belirtti.

28.11.2016 22:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en önemli atletlerinden olan Usain Bolt, İngiltere'de katıldığı bir radyo programında, bir kez daha futbola olan ilgisini dile getirdi.

Daha önce Borussia Dortmund ile antrenmana çıkacağı açıklanan Usain Bolt, bu kez oynamak istediği bölgeleri de söyledi.

"FORVET YA DA KANAT OYNAMAK İSTİYORUM"

Ünlü atlet katıldığı programda ''Futbola dahil olmak istiyorum. Bence birkaç antrenmana çıkabilirim. İdmana çıkmak istiyorum. Bir anda sahaya atlamak istemiyorum. Ama idmana çıkıp bir şeyler öğrenebilirim. Bence bunu yapabilecek kadar iyiyim. Forvet ya da kanat oynamayı seviyorum. Burada hızımı kullanabilirim'' ifadelerini kullandı.

Usain Bolt, 2017'de atletizmi bıraktıktan sonra bunu deneyeceğini de söyledi.

BORUSSIA DORTMUND İDDİALARI DOĞRULAMIŞTI

Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke daha önce Usain Bolt'un antrenmana çıkabileceğini söylemiş ve ''Bu bir şaka ya da reklam kampanyası değil. Kısa bir süre önce ortaya çıkan bir konu. Puma CEO'su Bjorn Gulden bizim üyemiz ve Bolt'un bizimle antrenmana çıkma isteği olduğunu söyledi. Bizim açımızdan problem yok. Hocamız da bu fikirden hoşlandı. Bu bir şaka ya da reklam kampanyası değil. Bizim için büyük onur. Tabii ki Şampiyonlar Ligi maçı haftasında bu olmayacak ama sezon öncesi kampında olabilir'' ifadelerini kullanmıştı.

Dortmund\'da İdmana Çıkacak Usain Bolt: Forvet ya da Kanat Olabilirim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Dortmund'da İdmana Çıkacak Usain Bolt: Forvet ya da Kanat Olabilirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement