Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk, Bebekleri İçin 20 Bin TL'ye Oyun Evi Yaptırıyor - Son Dakika
Spor

Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk, Bebekleri İçin 20 Bin TL'ye Oyun Evi Yaptırıyor

2 buçuk sene önce ikiz bebeklerini kucağına alan eski manken Ebru Şancı, ve Alpaslan Öztürk, kesenin ağzını açtı. Çift, bebekleri için 20 bin TL değerinde bir oyun evi yaptırıyor.

04.03.2019 07:52  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015 yılında Göztepeli futbolcu Alpaslan Öztürk evlenen Ebru Şancı, Ekim 2016'da ikizleri Mila ve Ceylin'i dünyaya getirmişti.

Bebekleri için hiçbir masraftan kaçınmayan Alpaslan ve Ebru çifti, kesenin ağzını açtı. Çift, 2 buçuk yaşındaki ikizleri için 20 bin TL değerinde oyuncak ev yaptırıyor.

MİNİK VİLLA İÇİN 20 BİN TL VERECEK

Lüks bir villada oturan Şancı, kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde oyun evi yaptırıyor. Evde mutfaktan banyoya kadar her şey var. Ebru Şancı, 2.5 yaşındaki kızları Mila ve Ceylin'in villasına 20 bin lira verecek.

İşte çiftin bebeklerine yaptıracakları minik villa:

Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk, Bebekleri İçin 20 Bin TL\'ye Oyun Evi Yaptırıyor

Son Dakika Spor Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk, Bebekleri İçin 20 Bin TL'ye Oyun Evi Yaptırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Umit: Bu insanlara kizmiyorum benimde cok param olss bende yapardim ne yaziktirki parasizlik tan cocugunun ilaclarini alamayacak kanser hastalari) durumda olanlar var keske insanlar biraz esit yasaya bilse su ölumlu dunyada 38 2 Yanıtla
  • : kadın tasarımcı efsane gelinlikler yapıyor yurtdışına da büyük işleri var. sizin karılarınız gibi evde oturup .. büyütmüyor. karı koca çalışıp kazanıyorlar. istedikleri yere harcarlar boş boş yorum yapmayın 23 3 Yanıtla .................: evet birini savunmak birine hak vermek için zaten avukat olmak gerekiyor. az bir gelişin gözünüzü seveyim.. kullanın şu beyninizi sadece başınızın üzerinde taşımayın 0 0
  • Dürbünlü: bunların edep dersi almadıkları egitimsiz oldukları her hallerinden belli. 25 0 Yanıtla : heh bende nerede kaldı bu edep ve haya bekçisi dürübünlü diyordum 3 3
  • xxx: lagaluga yapmayın adamaların parası var yaptırıyor ülkedeki kriz onların mı derdi.. gidin hesabını asıl sorulması gerekenden sorun. yerse tabii 17 1 Yanıtla
  • Samil: Bunun yerıne kimsesizler yurduna 20.000 TL yardım yapsaydınız çocuklarınız adına , daha huzurlu olurdunuz. 15 0 Yanıtla
  • Muray: Oda bir seymi 10 gunluk filipin tatili icin her sey dshil 75 bin harcadim uc kurusun hesabini yapiyorsunuz ha bu arada benimle takilan arkadasa audi aldim 4 10 Yanıtla Bilal: Hav hav hav hav hav 2 4
  • fakirler: her zamanki gibi zenginin parası züğürdün çenesini yormaya devam ediyor akdsjksa 12 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement