Emre Mor'a Tepki Bitmiyor! Şimdi de Malikaneye Taşındı - Son Dakika
Spor

Emre Mor'a Tepki Bitmiyor! Şimdi de Malikaneye Taşındı

Yıldız olacağı konuşulan ancak bir türlü istenileni veremeyen Emre Mor'un kariyerindeki düşüş sürüyor. Kendine taht yaptıran, pahalı araçlarla gezen Mor, son olarak kirası 140 bin TL olan malikaneye taşındı.

10.04.2019 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celta Vigo forması giyen Emre Mor'un bekleneni verememesinin yanı sıra özellikle yaşadığı lüks hayatla da taraftarın tepkisini çekiyor.

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen milli futbolcumuz Emre Mor (21), geçtiğimiz yıllarda yeteneğiyle herkesi etkiledi... Ancak daha sonra düşüşe geçti. Kendisinden beklenen performansı bir türlü sergileyemedi. Saha içinden çok, saha dışında yaptıklarıyla gündeme geldi. Genç oyuncu ilk olarak kariyerinde büyük bir başarı olmamasına rağmen kendisine özel yaptırdığı tahtla poz verdi.

Emre Mor'a Tepki Bitmiyor! Şimdi de Malikaneye Taşındı

Fakat bu kare çok eleştirildi. Sosyal medyadan paylaşım yapan futbolseverler, oyuncunun tüm dikkatini sahaya yansıtması gerektiğini belirtti. Eleştirilere kulak tıkayan Emre Mor ise bildiği yoldan vazgeçmedi. Lüks hayatına tam gaz devam etti. Mercedes ve Audi gibi markaların pahalı modellerini altına çekti.

Daha sonra da İspanya'nın güneybatısında bulunan Galiçya özerk bölgesinin Pontevedra Eyaleti'nden lüks bir villa beğendi. Bu evde yaşamaya başlayan Emre Mor'un aylık 22 bin euro (140 bin lira) kira verdiği öğrenildi. İspanya basınında Mor'un, lüks yaşantısını frenleyip, futbola yoğunlaşması gerektiği dillendirildi. Geçtiğimiz aylarda da genç yeteneğin Brezilyalı seksi model Angelica Perla'ya Mercedes aldığı iddia edilmişti...

EĞLENCEDEN VAZGEÇMİYOR

İspanyol basınının iddiasına göre Emre Mor, sık sık havuzlu villasında partiler veriyor. Zamanının çoğunu dostlarıyla geçiren oyuncu, lüks araçlarıyla da şehir turu atıyor.

Emre Mor\'a Tepki Bitmiyor! Şimdi de Malikaneye Taşındı

Son Dakika Spor Emre Mor'a Tepki Bitmiyor! Şimdi de Malikaneye Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Genc: Gencecik çocuklara milyon dolarlar verirseniz böyle şeyleri görmek normal. Senelerdir çalişip 140 bini bi arada göremeyenler var yazık 29 1 Yanıtla
  • Kayserili Gurbetçi: Yabancı "sözde"futbolcular ülkemde yıllarca yattığı yerden bir imza ile milyonları götürürken iyide 21 yaşındaki bi çocuğun kendine tasarruf yapmasımı garip. Burdan söylüyorum Emre Şenol Güneşle birlikte tekrar doğacaktır haziranı bekleyin 5 10 Yanıtla
  • Danimarka : Aileyi tanırım genleri bozuk...yakında dilenci olur 8 4 Yanıtla
  • Gt: Size ne kıskandınızmı 3 8 Yanıtla
  • Focus: Bize ne arkadaş ister taht yaptırır ister para ile heykel...adamın kazancı istediği gibi harcar..sanki bizim paramızla yapıyor..saka gibi.. 10 1 Yanıtla
  • Mrt: Bu kafayla amator ligde dahi oynayamaz yakinda görürsünüz dibi görür 10 0 Yanıtla
  • gurbetciboy: Kolay yoldan para bulmak beynini değil ayak kasını geliştirmek istiyen gençlerimiz furbolcu olmalılardır. 8 0 Yanıtla
  • kemal: Valla Arda abinden daha beter olursun bu yoldan dönmezsen.1-2 seneye tffde 4,5 liglerde oynarsın 6 1 Yanıtla
  • Nznz: Fakirler icin yasasin cehennem 3 3 Yanıtla
  • Şaşkin : Merak etmeyin çok uzun sürmez yakinda kağit toplarken gorursünüz yada dilenende çünkü bunlarin sonu genelde boyle bitiyor 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi
    00:11 PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarının ardından Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi. PSG, Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek toplamda 6-4'lük skorla tur atladı. Dortmund ise Atletico Madrid'i 4-2 mağlup ederek toplamda 5-4'lük skorla yarı finale çıktı.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak
    23:52 Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak

    Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star programında Fenerbahçelilere müjdeyi verdi. Buna göre Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak rövanş maçı TV8'de şifresiz yayınlanacak.

  • Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü
    23:42 Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli sporcu Emine Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacağını belirtti.

  • Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı
    23:15 Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı

    THY EuroLeague Play-in 1. Tur maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem'de konuk ettiği İtalyan ekibi Virtus Bologna'ya 67-64'lük skorla mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Erkekler Avrupa Kupası finali için hazır
    21:44 Bahçeşehir Koleji, FIBA Erkekler Avrupa Kupası finali için hazır

    Bahçeşehir Koleji, Almanya'nın Niners Chemnitz ekibiyle yapacağı FIBA Erkekler Avrupa Kupası finalinin ilk maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Başantrenör Dejan Radonjic, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını vurgulayarak, takımın oyun planına sadık kalarak mücadele edeceğini belirtti. Takım kaptanı Muhammed Baygül ise rakibin tempolu ve agresif bir takım olduğunu söyleyerek, avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istediklerini ifade etti.


Advertisement