Eren Derdiyok, İlk 4 Haftada Sadece Umut Bulut'u Geçemedi - Son Dakika
Spor

Eren Derdiyok, İlk 4 Haftada Sadece Umut Bulut'u Geçemedi

Galatasaray'ın yeni golcüsü Eren Derdiyok, ilk 4 haftada 4 gol atarken sadece 2012-13 sezonunda 5 gol atan Umut Bulut'u geçemedi.

20.09.2016 10:16  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray formasıyla sezona çok iyi başlayan Eren Derdiyok, attığı gollerle takımının topladığı puanlarda en büyük pay sahibi isimlerin başında geliyor.

Eren Derdiyok, kendini eleştirenlere sahada cevap verirken, Galatasaray forması giyen golcüler içerisinde sezona en iyi başlayan 2. isim olmayı da başardı. Eren Derdiyok Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasında rakip fileleri 4 kez havalandırırken, ilginç olan bu önemli istatistiği sadece daha önce taraftar ile arası açılan ve transfer döneminin sonlarında Kayserispor'a giden Umut Bulut'un geçmiş olması…

EN ÇOK GOL ATAN İSİM OLDU

4 golü bulunan Eren Derdiyok, 2008-09'dan bu yana Galatasaray'da forma giymiş isimler içerisinde sadece Umut Bulut'u geçemedi. Umut, Galatasaray'a Toulouse'dan kiralık geldiği 2012-13 sezonunun ilk 4 haftasına müthiş bir giriş yaparken, rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başarmıştı. Eren, Umut Bulut'tan sonra ilk 4 hafta içerisinde son 9 sezonda Galatasaray'da en çok gol atan isim oldu.

Lukas Podolski, Burak Yılmaz ve Milan Baros ligin ilk 4 haftasında rakip filelere 2'şer gol atarken, Bogdan Stancu, Didier Drogba ve Johan Elmander ilk 4 haftada birer gol kaydetme başarısı göstermişti.

İşte Galatasaray'daki golcülerin ilk 4 haftalık performansı (*2008/2009'dan bu yana)

(Sporx)

Eren Derdiyok, İlk 4 Haftada Sadece Umut Bulut\'u Geçemedi

Son Dakika Spor Eren Derdiyok, İlk 4 Haftada Sadece Umut Bulut'u Geçemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement