Erol Bulut, Alanya ve Malatya'da beraber çalıştığı teknik ekibiyle birlikte Fenerbahçe'ye gitmek istiyor - Son Dakika
Spor

Erol Bulut, Alanya ve Malatya'da beraber çalıştığı teknik ekibiyle birlikte Fenerbahçe'ye gitmek istiyor

Aylardır Fenerbahçe ile anılan Erol Bulut'un Alanya ve Malatya'da beraber çalıştığı teknik ekibiyle birlikte sarı lacivertlilere gitmek istediği öğrenildi. 45 yaşındaki teknik adam için bu konunun paradan daha önemli olduğu vurgulandı.

28.07.2020 15:42  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de 2019-20 sezonunun resmen bitmesiyle artık Fenerbahçe'de gözler teknik direktör konusuna döndü. 3 Mart'tan beri hocasız olan sarı-lacivertlilerde Erol Bulut sesleri iyice yükselmeye başladı. 45 yaşındaki çalıştırıcı, Fenerbahçe için teknik ekibinin de kendisiyle birlikte transfer olmasını istedi.

Bulut'un kafasındaki en önemli düşüncenin Alanya ve Malatya'da beraber çalıştığı teknik ekibiyle ilerlemek olduğu vurgulandı. Başarılarındaki en önemli etkenin de bu takım ruhu olduğuna inanan genç teknik direktör, Samandıra'ya da bu ruhu taşımayı amaçlıyor.

PARADAN DAHA ÖNEMLİ

Teknik heyette yaş olarak da birbirlerine yakın olmaları sayesinde bir arkadaş ortamı kuran Erol Bulut, parasal konulardan daha çok bu konuyu önemsiyor. Kariyer hedefi anlamında Fenerbahçe'de çalışmayı çok isteyen Erol Bulut, maddi konuları değil daha çok teknik ekibini ve aralarındaki ruhun yeni döneme de taşınmasını hedefliyor.

GERİ DÖNÜŞ BİLETİ HAZIR

Yarın akşam oynanacak Türkiye Kupası finalinde Alanyaspor'un başında yer alacak Erol Bulut ile perşembe gününden itibaren resmen ilerleme sağlanması bekleniyor. Alanyaspor'u ilk 5'e sokup Avrupa vizesi alan ve Türkiye Kupası'nda da finale taşıyan 45 yaşındaki teknik adam, sarı-lacivertli kulübe 1999'dan sonra geri dönmeye hazırlanıyor.

BELÖZOĞLU İLE İYİ İLETİŞİMİ VAR

Sarı-lacivertli kulüpte sportif direktörlüğe hazırlanan Emre Belözoğlu ile Erol Bulut'un iyi bir iletişimi bulunuyor. Daha önce Erol Bulut, Medipol Başakşehir'de antrenörlük yaparken Emre Belözoğlu da takım kaptanıydı. Teknik ekipte yer alan Mehmet Yozgatlı da Fenerbahçe camiasını iyi bildiği için Volkan Demirel, Mehmet Aurelio ve Emre Belözoğlu ile iyi diyaloglara sahip.

ALANYASPOR TEKNİK HEYETİ

Alanyaspor'un başarısında Yunan kondisyoner Pantelis Pantelopoulos'un etkisi öne çıkıyor. Pantelopoulos, 35 yaşındaki Papiss Cisse başta olmak üzere yaşı ilerlemiş futbolcuların bile güçlenmesini sağladı.

Bulut'un diğer çalışma arkadaşları ise şu şekilde:

Erol Bulut-Teknik Direktör
Mehmet Yozgatlı-Antrenör
Özgür Zengin-Antrenör
Murat Yüksel-Antrenör
Murat Erdeğer-Kaleci Antrenörü
Pantelis Pantelepoulos-Kondisyoner
İbrahim Menderes-Analist
Zeki Coşkuner-Analist
Volkan Küçük-Medya Sorumlusu

(Milliyet)

##12770869##

Erol Bulut, Alanya ve Malatya\'da beraber çalıştığı teknik ekibiyle birlikte Fenerbahçe\'ye gitmek istiyor

Son Dakika Spor Erol Bulut, Alanya ve Malatya'da beraber çalıştığı teknik ekibiyle birlikte Fenerbahçe'ye gitmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • REİS: AYNEN ÖYLE VLLA 3 ADET TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ OLACAK EMRE EROL VOLKAN CANER DE GELSE YEDİK AYVAYI 0 0 Yanıtla
  • Yapma etme kardesim: Kariyerini bitirmek istiyor . 0 0 Yanıtla
  • Fb: Erol bulut fenere hafif kalır 0 0 Yanıtla
  • Kara şimşek: Volkanı gönderin oranın huzurunu bozar benden söylemesi 0 0 Yanıtla
  • Emre volkan: Emre ve volkan, Erol hocayi yer.Gitme erol 0 0 Yanıtla
  • Kalender: Fenerin başına kim gelse sonuç hüsran olacaktır. Çünkü yönetim diye birşey yok her şey saldım çayıra mevlam kayıra hesabı. Bir fenerli olarak söylüyorum. Zaten trf1 de izin vermez fener basarili olsun 0 0 Yanıtla
  • Hakan: Alanyalı forvet oyuncuları alırsa iş yapar 0 0 Yanıtla
  • Kamu: YİNE HÜSRAN Erol Bulut nedir ki.Tecrübesi nedir hangi başarıları var.Yazık yine aşağıdan bakıp kalacağız. 0 0 Yanıtla
  • Mert: Hayaller messi gerçekler mert hakan 0 0 Yanıtla
  • Ali koç : Comolli koku yo)ersun aynalı yeter artik emi)re iteat rahat hazıe)rolll bir sene sonramesut olacağız 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement