Eşinin tehdit edilmesi sonrası ayrılma kararı alan Marcao'yu Fatih Terim engelledi - Son Dakika
Spor

Eşinin tehdit edilmesi sonrası ayrılma kararı alan Marcao'yu Fatih Terim engelledi

Galatasaray'ın Aytemiz Alanyaspor'a Ziraat Türkiye Kupası'nda elenmesinin ardından kendisi ve eşine edilen küfürler yüzünden çılgına dönen Marcao, Mert Çetin'e "Artık bıktım" deyip takımdan ayrılacağını söyledi. Araya giren Fatih Terim büyük bir krizi önledi.

12.02.2021 09:03  Güncelleme: 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Alanya'ya yenildiği maçın ardından büyük bir Marcao krizi yaşandı. Maçta kötü bir performans gösteren Brezilyalı stoper bazı holigan taraftarların sosyal medyada saldırısına uğradı. Hem Marcao'ya hem de eşi Pan Teixeira'ya ağza alınmayacak ağır hakaret ve küfürler edildi.

EŞİNİ AĞLARKEN GÖRDÜ, ÇILDIRDI!

Marcao'nun evde eşini ağlarken görmesinin ardından krizin fitili ateşlendi. Çok sinirlenen yıldız futbolcu, idari menajer Mert Çetin'e "Eşim buradan ayrılmak istiyor. Artık bıktık" dedi.

TERİM TELEFONLA GÖRÜNTÜLÜ ARADI

Çetin şok gelişmeyi hemen Fatih Terim'e bildirdi. Terim telefonla görüntülü görüştüğü Marcao'yu sakinleştirmeye çalıştı. Ardından Mert Çetin de arabasına atlayıp Marcao'nun evine gitti.

YÖNETİM SUÇ DUYURUSU YAPACAK

Güçlükle sakinleştirilen Sambacı gece 02.00 gibi sosyal medyadan sert bir mesaj yayınladı. Yönetimin, Marcao ile eşine küfür eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

AİLEME SAYGI DUYMALISINIZ

Gece sert bir mesaj yayınlayan Marcao, "Benim tüm taraftarlara saygı duyduğum gibi, sizden de aileme saygı duymanızı istiyorum" dedi.

Eşinin tehdit edilmesi sonrası ayrılma kararı alan Marcao\'yu Fatih Terim engelledi

Son Dakika Spor Eşinin tehdit edilmesi sonrası ayrılma kararı alan Marcao'yu Fatih Terim engelledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • Türküm TÜRK : Ben kendi adımı şunu söylemek isterim gs büyük bir takım lakin bu fatih terim palyarcosu oldugu sürece gs hiç sevmeyecegim 34 165 Yanıtla
    MUSA AKBULUT : Merak etme Galatasaray ı zaten sadece adamlar sevebilir sen git fenere kupa derdin de olmaz 1 0 FTSA: Siz sevmemeye devam, bu arada Terim ve Galatasaray'ı koymaya devam ediyor kupaları. Fark açılıyor, durdurmak için türlü türlü yollar, masa başı işler de yetmiyor. 1 0 Murat: Adammısı sen lan sevmezsen sevme Adam gibi adam sen isteme cimbomlu olma yörü get işine 1 0 Po: Sevme zorlayan mı var 1 0
  • ertan coşkun: adam haklı ayıptır küfür nedirya ama en begendiğim oyuculurdan biri 43 1 Yanıtla
  • çopalika : ya gönderin şunu gitsin hiçbi halta faydası yok ya penaltı yaptırıyor ya da koridor 4 19 Yanıtla
    kickedfox: Sen oyna çıkıp o zaman beynini kullan azıcık daha geçen sezon Allah edip 50 milyona satıyodunuz 1 0
  • hakan: adam haklı, fb lilerin trollerin gs li gibi gözüküp yaptıklarını taraftar grupları ifşa etmelidir. 15 7 Yanıtla
    SonsadekGS : Yanlız o adam olmasa bugun o yedigimiz gol sayisi 7 8 gol belkide daha fazla olacakti 2 3 yanlis yapti diye adami perte cikardiniz biraz oyunculara destek olun 4 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement