Ali Koç'tan Divan Kurulu'nda olay tepki! Kürsüye çıkmasıyla inmesi bir oldu - Son Dakika
Spor

Ali Koç'tan Divan Kurulu'nda olay tepki! Kürsüye çıkmasıyla inmesi bir oldu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda yapılan eleştiriler ve tepkiler üzerine konuşmama kararı aldı. Koç kürsüye gelerek yaptığı kısa açıklamada, "3 saattir de ilgiyle konuşmacıları izliyorum. Ahmet Bey ve Zafer Bey gibi insanlara çok cevabım var. Soruları cevaplamayı düşünüyordum. Ama konuşacaklarımı da konuşmamaya karar verdim" dedi.

06.11.2021 15:55  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu toplantısında, divan üyelerinin kendileri ve Vefa Küçük hakkındaki olumsuz eleştirileri ile karşılıklı atışmalar üzerine tepki olarak konuşmama kararı aldı.

"BUNLAR BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ"

Koç, "5 saat olmak üzere buradayız. Yönetim kurulumuzun yüzde 80'i burada. Bazılarının sportif görevleri var, bazıları gelemedi. Kulübümüzün profesyonel kadrolarının hepsi burada. 5 saattir burada toplandık. Toplantının yarısı salondan ayrılmış vaziyette. 3 saattir de ilgiyle konuşmacıları izliyorum. Ahmet Bey ve Zafer Bey gibi insanlara çok cevabım var. Soruları cevaplamayı düşünüyordum. Ama konuşacaklarımı da konuşmamaya karar verdim. Değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Bunlar bizim için çok kıymetli" diye konuştu.

Ali Koç\'tan Divan Kurulu\'nda olay tepki! Kürsüye çıkmasıyla inmesi bir oldu

Son Dakika Spor Ali Koç'tan Divan Kurulu'nda olay tepki! Kürsüye çıkmasıyla inmesi bir oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Orhan Arslan: Sayın başkanım neden uğraşıyorsunuz biz biliyoruz FB sevdanizi bırakın siz zaten Türkiye'nin bir numaralı iş insanisiniz siz bu kulübün başına geldiniz den beri milyonlarca TL kendi helal kazancinizdan bahisladiniz ve koç da etkinlik düzenledi iz ama futbolcular ve teknik ekip sizi magcup etti bundan sonrası rezillihe gidiyor ALLAH inizdan bulundiyin cekilin 1 0 Yanıtla
  • Koray Demir: paran var dıye kendını zengın sanma herkesın zengınlıgı kalbı kadardır 0 1 Yanıtla
  • Sadullah Nas: ne konuşacaksın Başkan hiç gerek yok bence 0 0 Yanıtla

Advertisement