Diego Rossi, Fenerbahçe'de! Uruguaylı yıldız, yarın İstanbul'da olacak - Son Dakika
Spor

Diego Rossi, Fenerbahçe'de! Uruguaylı yıldız, yarın İstanbul'da olacak

Fenerbahçe, ABD'nin Los Angeles FC takımında forma giyen Uruguaylı oyuncu Diego Rossi ile prensipte anlaşmaya varıldığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncu, sağlık kontrollerinden geçmek ve görüşmelere devam etmek üzere İstanbul'a davet edilmiştir" ifadelerine yer verildi. 23 yaşındaki yıldızın, 14.00'te İstanbul'da olması bekleniyor.

30.08.2021 23:53  Güncelleme: 01:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe transferde uzun süren suskunluğunu bozdu. Sarı-lacivertli kulüp, Los Angeles FC forması giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Diego Rossi'nin transferinde mutlu sona ulaştı.

KİRALIK OLARAK KADROYA KATILACAK

Fenerbahçe'den transfere ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüz, ABD'nin Los Angeles FC takımında forma giyen Uruguaylı oyuncu Diego Rossi ile prensipte anlaşmıştır. Oyuncu, sağlık kontrollerinden geçmek ve görüşmelere devam etmek üzere İstanbul'a davet edilmiştir" denildi. Uruguaylı yıldızın, bugün 14.00'te İstanbul'da olması bekleniyor. Rossi, Los Angeles'ta geçen sezon 19 maçta 6 gol 1 asistlik katkı sağlamıştı. İtalyan pasaportu da olan oyuncu Uruguay Milli Takımı'na da seçildi ancak henüz maça çıkmadı.

Diego Rossi, Fenerbahçe'de! Uruguaylı yıldız, bugün 13.00'te İstanbul'da olacak
Diego Rossi, Fenerbahçe\'de! Uruguaylı yıldız, yarın İstanbul\'da olacak

Son Dakika Spor Diego Rossi, Fenerbahçe'de! Uruguaylı yıldız, yarın İstanbul'da olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement