Fenerbahçe, Erol Bulut'la ilgili devre arasına kadar karar almayacak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Erol Bulut'la ilgili devre arasına kadar karar almayacak

Süper Lig'de Gaziantep'e 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de eleştiri okları teknik direktör Erol Bulut'a döndü. Maç sonrası Bulut'un geleceği tartışma konusu oldu. Sarı-lacivertli yönetimden Erol Bulut ile ilgili karar çıktı.

21.12.2020 10:20  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de son 6 haftada 4 yenilgi alan Fenerbahçe'de arka arkaya kötü sonuçlar gelmeye devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Erol Bulut ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Son olarak Gaziantep karşısında da sahadan 3-1 mağlup ayrılan sarı-lacivertli takımda teknik direktör Erol Bulut'un koltuğu iyice sallanmaya başladı.

YÖNETİM MEMNUN DEĞİL ANCAK DEVRE ARASI BEKLENECEK

Ciddi şekilde eleştiri alan genç teknik adamın geleceği merak ediliyor. Yönetim de gidişattan memnun değil. Ancak alınacak radikal bir kararın tüm sezonu kaybettirmesi söz konusu. Dolayısıyla yönetim ilk yarının sonuna kadar bekleyip ona göre bir karar vermeyi planlıyor.

TEKNİK ADAM HAVUZU FENERBAHÇE İÇİN DARALDI

Mevcut şartlarda yerli teknik adam havuzu sarı-lacivertliler için oldukça daraldı. Erol Bulut'un takımın başına geçmesindeki etkenlerden biri de zaten buydu. Bulut'un ayrılması sonrası yerli bir teknik adam bulmak kolay değil. Yabancı teknik adamda da klasik sorun olarak takımı ve ligi tanımama durumu ortaya çıkacak.

TAKIMIN TOPARLANMASI BEKLENECEK

Bu yüzden ilk hedef hocanın ve takımın toparlanmasını beklemek olacak. Ligin öncekilerden daha da uzun olması ve oynanan kötü futbola karşın takımın puan olarak zirveye yakın olması nedeniyle yönetim biraz daha durumun toparlanmasını bekleyecek. Ayrıca devre arası transfer döneminde de gerekli takviyeler yapılacak.

HOCA DAYANMIYOR

Sportif açıdan başarılardan uzak kalan Fenerbahçe'de son 24 ayda ciddi bir teknik direktör sirkülasyonu oldu. Başkan Ali Koç ve yönetim göreve geldiğinde mevcut teknik adam Aykut Kocaman'la çalışmak istemedi. Fenerbahçe'yi 2. sırada bırakan ve kupa finaline taşıyan Kocaman sonrasın Cocu göreve geldi. Fenerbahçe'ye gelmeden önce PSV'yi 3 kez şampiyon yapan Cocu, 10. haftada görevden ayrıldı. Ardından bir aylık süreç yardımcısı Erwin Koeman ile geçti. 2013-14'teki son şampiyonluğun mimarı Ersun Yanal'la yola devam eden Fenerbahçe yine istediğini bulamadı ve 1.5 sezon sonra vedalaşıldı.

100 GÜN HOCASIZ GEÇTİ

100 günlük süreyi hocasız geçen ve Tahir Karapınar'la yola devam eden Fenerbahçe'de son olarak Alanya'yı ilk 5'e taşıyan ve kupada final oynatan Erol Bulut'la sözleşme yapıldı ancak 13. haftada ciddi bir güven sıkıntısı yaşandı.

(Milliyet)

Fenerbahçe, Erol Bulut\'la ilgili devre arasına kadar karar almayacak

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Erol Bulut'la ilgili devre arasına kadar karar almayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • ...: Erol hoca ne yapsın, ruh yok takımda. Aziz Yıldırım gibi takıma çökmesi lazım başkanın! 10 0 Yanıtla
  • Coşkun Erdoğan : Önce Emre nin gitmesi gerekiyor.Bir ipte iki cambaz olmaz. 6 2 Yanıtla
  • dobra: FENERDEN NE KÖY OLUR KASABA. 6 1 Yanıtla
  • Out: Koskoca kulüp emre ile Erol'un oyuncağı oldu.yaziklar olsun. 6 1 Yanıtla
  • hakan: çarşamba başakşehire kaybederse erol bulutu göndermeyen ali koç kendi gider :) 7 0 Yanıtla
  • hakkoş: ali başkan, inanıyorsan devam etmelisin... 4 2 Yanıtla
  • Süper Lig: Gelmeyecektin kalacaktin Alanyasporda , GS ve FB bu iki takimdan birinin basina Yilmaz Vural gelmedigi sürece kardan adam olur ama bu iki takimdan adam olmaz. 4 2 Yanıtla
  • TR: Erol Bulutun yardimcilari Volkan , Emre , Mehmet Yozgatli , Selcuk Sahin daha ne bekliyorsunuz bu takimdan 5 1 Yanıtla
  • Vatandaş : Bu hafta başakşehire de yeniliriz siz isterseniz hiç göndermeyin. Hepiniz onunla gidersiniz. Rezil yöneticiler 5 0 Yanıtla
  • bata: bu erol u hemen gönderin gitsin takım eski takım oldu 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement