Fenerbahçe, Min-Jae Kim transferini sonuçlandırmak için evrak bekliyor! 1-2 gün içinde resmi açıklama gelecek - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Min-Jae Kim transferini sonuçlandırmak için evrak bekliyor! 1-2 gün içinde resmi açıklama gelecek

Fenerbahçe'nin görüşmeleri sürdürmek için İstanbul'a getirdiği Min-jae Kim transferinin henüz açıklanmaması sarı-lacivertli taraftarlarda endişe yarattı. Güney Koreli futbolcuya imza attırmak için Beijing Guoan'la sözleşmesinin feshini ve Güney Kore Futbol Federasyonu'ndan evrak bekleyen bekleyen sarı-lacivertli kulübün, 1-2 gün içinde transferi resmen açıklayacağı öğrenildi.

12.08.2021 19:23  Güncelleme: 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Güney Koreli futbolcu Min-Jae Kim'i İstanbul'a getirmesi büyük ses getirmişti. Sarı-lacivertli kulübün, yıldız savunmacı hala resmi olarak açıklamaması ise kafalarada soru işareti bıraktı. Edilen son bilgilere göre Fenerbahçe, evrak işlerinin tamamlanmasının ardından transferi açıklayacak.

SAAT FARKI SÜRECİ UZATTI

Hürriyet'in haberine göre sarı lacivertliler, Kim'e imza attırmak için, oyuncunun Çin ekibi Beijing Guoan ile sözleşmesinin feshini ve Güney Kore Futbol Federasyonu'ndan evrak beklediklerini ifade etti. Kore ile 6, Çin ile 5 saatlik fark nedeniyle geciken evraklar 1-2 gün içinde tamamlandıktan sonra sözleşme imzalanacak.

Fenerbahçe, Min-Jae Kim transferini sonuçlandırmak için evrak bekliyor! 1-2 gün içinde resmi açıklama gelecek

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Min-Jae Kim transferini sonuçlandırmak için evrak bekliyor! 1-2 gün içinde resmi açıklama gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement