Arda Güler'in paylaşımı sosyal medyayı salladı! Gönlündeki takım belli oldu - Son Dakika
Spor

Arda Güler'in paylaşımı sosyal medyayı salladı! Gönlündeki takım belli oldu

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, Dünya Kupası'ndaki Arjantin-Avustralya maçında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Lionel Messi'nin fotoğrafını paylaşan Arda, böylece rengini belli etmiş oldu.

04.12.2022 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-Lacivertliler'in genç yıldızı Arda Güler, saha içinde olduğu kadar saha dışında da herkesin mercek altına aldığı bir isim oldu. Arda Güler'in Arjantin- Avustralya maçı için yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı.

Arda Güler'in paylaşımı sosyal medyayı salladı! Gönlündeki takım belli oldu

MESSI FOTOĞRAFI

Futbol tarzı ve fiziksel yapısı Lionel Messi'ye benzetilen Arda, Arjantin maçı için paylaşımı yaptı. Messi'nin kaptanlık bandını tuttuğu kareyi Instagram Story'sine koyan Arda, böylece idolünü ve Dünya Kupası'ndaki tarafını belli etmiş oldu.

Arda Güler'in paylaşımı sosyal medyayı salladı! Gönlündeki takım belli oldu

"ARDA'YI TANIMIYORUM"

Fenerbahçe'nin kendi sahasında hazırlık maçı yaptığı Villarreal'in ocası Quique Setien, Arda Güler'le ilgili gelen soruya dikkat çeken bir cevap verdi. 2-1 mağlup oldukları maçın ardından Setien, "Daha önce Barcelona'yı çalıştırdınız. Arda'yı duydunuz mu, izlediniz mi?" şeklinde yöneltilen soruya, "Pek tanımıyorum, hakkında bilgim yok. Fenerbahçe'nin kadrosunda çok iyi oyuncular var" yanıtını verdi.

Arda Güler\'in paylaşımı sosyal medyayı salladı! Gönlündeki takım belli oldu

Son Dakika Spor Arda Güler'in paylaşımı sosyal medyayı salladı! Gönlündeki takım belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement