Fenerbahçe'ye pahalı geldi, yönetim değişince Mostafa Mohamed Galatasaraylı oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'ye pahalı geldi, yönetim değişince Mostafa Mohamed Galatasaraylı oldu

Fenerbahçe'nin bedelini yüksek bulup pazarlıktan çekildiği Mostafa Mohamed için Zamalek, Galatasaray'dan bonservisin yarısını nakit istedi. Tam "Anlaşıldı" denirken Zamalek'in yönetimi değişti. Diagne'nin gidişiyle istenen para bulundu ve Mısırlı oyuncu sarı-kırmızılı takıma transfer oldu.

08.02.2021 10:56  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

G. Saray Kadıköy'de F. Bahçe'yi 1-0 mağlup ederken maça damgasını vuran isim 90 dakikanın tek golü kaydeden Mostafa Mohamed oldu. Mısırlının transfer öyküsünde ise ilginç bir detay ortaya çıktı. Sezon başında Fenerbahçe, ocak ayındaki Galatasaray kadar ısrarcı davransa, Mohamed'in bugün sarı lacivertli formayı giyeceği öğrenildi. Buna göre F.Bahçe 2.5 milyon Euro teklif etti ancak Zamalek 4 milyon isteyince görüşmeler sona erdi.

KİRALAMAYI REDDETTİLER

Mohamed için G.Saray ise tam 1.5 ay uğraştı. Neler yaşanmadı ki transfer sürecinde... Futbolcunun transferi için birçok oyuncu temsilcisi devreye girdi. Bu durum görüşmeleri olumsuz etkiledi. Zamalek 'Kiralama formülüne yanaşmayız' diyerek yarısı peşin 6 milyon dolar talep etti. Bu kez 1.5 yıl kiralama ve satın alma opsiyonu ile 6 milyon dolarlık teklif yapıldı. Tam transfer olumlu seyrederken Zamalek kongreye gitti. Mısır kulübünde göreve yeni bir yönetim geldi, görüşmeler tekrar başladı.

DIAGNE'NİN 4'TE 1'İNİ KAZANIYOR

G.Saray pes etmedi ve kiralama artı satın alma opsiyonu formülüne Zamalek'i ikna etti. Bu kez de Mısırlılar 2 milyon dolarlık tutarı Galatasaray'dan peşin istedi. Tüm şartlarını zorlayan sarı kırmızılı kulüp Diagne İngiltere'ye kiralanınca Zamalek'e istediği bedeli ödeyebildi. Üstelik derbinin kahramanının maaşı, West Bromwich'e giden Diagne'nin sadece dörtte biri... Senegalli, Aslan'dan yıllık 2 milyon 350 bin Euro alıyordu. Mohamed'e ise bu yarım sezon için 400 bin dolar, gelecek sezon için ise 725 bin dolar ödenecek.

(Hürriyet)

Fenerbahçe\'ye pahalı geldi, yönetim değişince Mostafa Mohamed Galatasaraylı oldu

Son Dakika Spor Fenerbahçe'ye pahalı geldi, yönetim değişince Mostafa Mohamed Galatasaraylı oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ziya : İyiki almamışlar vucudunu çok kullanıyor, hakkaniyetli yönetilen maçlarda çok kızarır bu adam. 13 76 Yanıtla MUSTAFA: ATMA ZİYAAA 16 4 Abbas: Ziya çok zoruna gitmiş be, bu kadar ağlayacak olduğunuzu bileydik maç berabere biteydi.Fenerasyon,seyirci takviyesi,küfür,yıldırma herşeye göz yumdular ama yinede olmadı.Kendi kaleciniz topa çıkıyor,adamlarınıza çarpıp yere düşüyor.Gs lı oyuncuya faul yaptı diyor dünyacü ünlü hakemimi, adam dokunmuyor dahi,YARDIMCI ları olsada,olmadımı olmuyor.Maşaallah sağlıkçılarında hepsi fenerliymiş. 2 0
  • mursmell: Pahalı mı geldi fenerbahçe limitsiz değilmiydi ya mhy, sosa. novak, cisse, şimdi ise irfa mesut ne kadar aldı belli mi limitsiz fener tff çanak tutmaya devam etsin bakalım uefa kesecek cezayı 32 6 Yanıtla
  • Adınızı Yazın: iki katına iyi ki almamış. karşı taraf pazarlığa kazıklamak için başlamış. iki sene sonra drogba gibi yok gideceğim yok geleceğim demeye başlar. 6 20 Yanıtla
  • usta: alacaginiz cok buyumus muhamet mustafanin papazin takiminda isi yok 7 6 Yanıtla
  • Ertürk: Gelecegin metin oktayı bu mustafa muhammed 5 3 Yanıtla
  • Ertaç : Fener in yaş limiti 32 üstü 0 0 Yanıtla
  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı
    20:58 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Trabzonspor maçının ardından 3 gün izin yapan takım, antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Maç 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı
    20:30 Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

    Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Doruk Erolçevik, Mısırlı rakibi Eslam Osama'yı yenerek dünya şampiyonu oldu. Erolçevik, erkekler epede ilk dünya derecesini elde ederek Türk eskrim tarihinde bir ilke imza attı. Şampiyonluk madalyasını T.C. Suudi Arabistan Krallığı Büyükelçisi Prof. Dr. Emrullah İşler'in elinden aldı.

  • Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı
    20:24 Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı

    Zeytinburnu'nda iki esnaf arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi, tabanca ile vurularak yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Tartışma sonucunda ateş açan saldırgan gözaltına alınırken, yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

  • A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti
    20:14 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti. Montella, antrenman öncesinde kulüp başkanı ve teknik direktörle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretin ardından futbolcularla bir araya gelen Montella, başarı diledi.

  • Havvanur Kethüda, Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı
    19:53 Havvanur Kethüda, Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı

    Hırvatistan'ın Porec kentinde düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda kadınlar +81 kiloda yarışan Havvanur Kethüda, finalde Ukraynalı rakibini mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu. Trabzon Havalimanı'nda düzenlenen karşılama töreninde Kethüda, milli marşımızı okuttuğu için gururlu olduğunu belirtti ve gelecek hedeflerini paylaştı.


Advertisement