Fenerbahçe, yeni transfer Mame Thiam'ın hat-trick yaptığı maçta Antalyaspor'u 4-0 mağlup etti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, yeni transfer Mame Thiam'ın hat-trick yaptığı maçta Antalyaspor'u 4-0 mağlup etti

Yeni sezon öncesinde Kadıköy'deki ilk hazırlık maçına çıkan Fenerbahçe, yeni transfer Mame Thiam'ın hat-trick yaptığı karşılaşmada Fraport-TAV Antalyaspor'u 4-0 mağlup etti.

31.08.2020 23:02  Güncelleme: 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kadıköy'deki ilk hazırlık maçına çıktı. The Land of Legends Cup kapsamında Fraport-TAV Antalyaspor ile karşılaşan sarı lacivertliler, mücadeleden 4-0 gibi rahat bir galibiyetle ayrıldı ve turnuvada finale yükseldi.

Karşılaşmaya yeni transferlerden Mame Thiam damga vurdu. Senegalli futbolcu, 3 gol atarak hat-trick yaptı ve Fenerbahçe kariyerine olağanüstü başladı.

Thiam, 29, 40 ve 82. dakikada rakip ağları sarsarken Caner Erkin de 63. dakikada penaltıyı gole çevirdi ve skora katkı sağladı. Thiam, aynı zamanda penaltıyı alan isim de oldu.

3 İSİM GERİ DÖNDÜ

En son 1999'da futbolcuyken Kadıköy'e çıkan teknik direktör Erol Bulut, Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak Kadıköy'e ilk adımını da attı. Ayrıca Gökhan Gönül ve Caner Erkin de 4 sene sonra Ülker Stadı'na sarı lacivertli formayla çıktı.

JAILSON SAKATLANDI

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Jailson, 76. dakikada kendini yere bıraktı. Herhangi bir ikili mücadele olmadan yerde kalan Brezilyalı oyuncu, darbe aldığı şeklinde bir hareket yaptı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında yürüyerek kenara geldi. Jailson'un yerine Oğuz Kağan oyuna dahil edildi.

BEŞİKTAŞ YA DA SİVAS RAKİP OLACAK

Fenerbahçe'nin 5 Eylül'de oynanacak finaldeki rakibi Beşiktaş ya da Demir Grup Sivasspor olacak.

Fenerbahçe, yeni transfer Mame Thiam\'ın hat-trick yaptığı maçta Antalyaspor\'u 4-0 mağlup etti

Son Dakika Spor Fenerbahçe, yeni transfer Mame Thiam'ın hat-trick yaptığı maçta Antalyaspor'u 4-0 mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • kurayni: maçın ilk yarısına baktım fenerbahçede thiam bence dogru bir tercih gibi duruyor gökhan ve caner çok gol attırır sag bek ve sol bek çok orta açıyor defans biraz sıkıntı birde antalya kötüydü ilk yarı fenerbahçe sivas veya bjk maçında daha net görebiliriz ama kadrosu genişlemiş Galatasarayda orta saha sıkıntısı var fenerde fazlasıyla orta saha var heyecan ile ligi bekliyorum Galatasaray inşallah orta saha alır artık lig başlayacak bunun içinde satış yapmak lazım... 4 1 Yanıtla
  • mustafa: FENERİN YERİNDE EROL BULUTLA 5 YILLIK SÖZLEŞME YAPARIM 1 3 Yanıtla
  • Konyalı: Artık vedat ı satsanız da rahat etsek sportmence davranın ilk lazio istedi 18 19 milyon euro yeterli vedat elimizde kalacak bu gidişle bende lazio ile alakalı haberin yalan oldugundan emin olcam 0 1 Yanıtla
  • Deep: Tiam harikaydı bence frey 2si oynamalı dir ar deniz 4.4.2 1 0 Yanıtla
  • nörüyonlo: hazırlık maçı gerçekte 4 olmaz hayal ötesi 0 0 Yanıtla
  • Ali Salim: Gerçek Fenerbahçe mi geliyor 0 0 Yanıtla

Advertisement