Fethiyesporlu Aras: Bütün Golleri Atsaydık 5-0 Olacaktı - Son Dakika
Spor

Fethiyesporlu Aras: Bütün Golleri Atsaydık 5-0 Olacaktı

Kupada Fenerbahçe'yi eleyen Fethiyespor'da Ahmet Aras, "Bütün golleri atsaydık maçın skoru herhalde 5-0 olacaktı." dedi.

05.12.2013 16:48  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek 5. tura yükselen PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor, büyük sevinç yaşıyor.

COŞKUYLA KARŞILANDILAR

Karayoluyla Muğla'nın Fethiye ilçesine dönen futbolcular, coşkuyla karşılandı. Taraftarlar, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Sarı-lacıvertli takım karşısında tarihi bir zafere imza atan Fethiyespor'lu futbolcular, duygularını paylaştılar.

"TARİH BİZİ UNUTMAYACAK"

Maçta gol atan futbolculardan Ahmet Aras, Fenerbahçe'nin çok sağlam pozisyonları olmadığını, ilk golü kendi kalelerine atmalarına rağmen maçın ilk yarısında çok iyi savunma yaptıklarını söyledi. Maça inanarak çıktıklarını dile getiren Aras, "Takımımıza güvenmiştik, inanıyorduk. 106 yıllık seri devam ediyor" dedi. Her Türk çocuğunun mahalle maçlarında bile Fenerbahçe'ye gol atma isteği bulunduğunu vurgulayan Aras, "Tarih bizi unutmayacaktır. Bu maç çocuklarımıza ve torunlarımıza dahi anı olarak kalacaktır. Bunun için ayrıca mutluyuz" ifadesini kullandı.

"BÜTÜN GOLLERİ ATSAYDIK 5-0 OLACAKTI"

Aras, "Bütün golleri atsaydık maçın skoru herhalde 5-0 olacaktı. Maçtan sonra pozisyonları izledik. 2 pozisyonda da ofsayt yoktu. Üzücü ama yendiğimiz için hiç önemli değil" diye konuştu.

"İLK YARI TALİHSİZ BİR GOL YEDİK"

İlk yarı erken ve talihsiz bir gol yediklerini ifade eden Sabri Turgut ise "Hocamız, 'Fenerbahçe bize oynama fırsatı tanırsa onları yeneriz' diyordu. Dün akşam da nitekim böyle oldu. İlk yarı talihsiz bir gol yedik ama erken toparlanmasını da bildik" dedi.

"GALATASRAY'LA KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUZ"

Öte yandan, lacivert-beyazlı futbolcular Ahmet ve Sabri, Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. turunda Galatasaray ile karşılaşmak istediklerini ifade etti.


Fethiyesporlu Aras: Bütün Golleri Atsaydık 5-0 Olacaktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fethiyesporlu Aras: Bütün Golleri Atsaydık 5-0 Olacaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement