Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'ı Kızdıracak Sözler - Son Dakika
Spor

Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'ı Kızdıracak Sözler

Fikret Orman\'dan Aziz Yıldırım\'ı Kızdıracak Sözler

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, van Persie transferiyle alakalı yaptığı açıklamada "Aziz Bey'in üslubunu biliyorum zaten. Ben o uslübü 15-16 yaşında bıraktım." dedi.

26.07.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, takımın kamp yaptığı Avusturya'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Orman, van Persie transferiyle alakalı yaptığı açıklamada "Aziz Bey'in açıklamaları var. Onun üslubunu biliyorum zaten. Ben o uslübü 15-16 yaşında bıraktım." dedi.

İşte Orman'ın açıklamaları...

"GÖKHAN, OĞUZHAN VE SOSA SATILMAYACAK"

Transferde aceleci davranmak kulübe ihanet olur. Biz bu pazarlıkları yapmak zorundayız. Veli Kavlak'ın durumu Pazartesi belli olacak..Sahalardan 2-3 ay uzak kalma durumu olursa,ön libero alacağız. Beşiktaş'ta iş yapabilecek bir santrafor bakıyoruz. Haftaya ya da ondan sonraki hafta açıklarız. Beşiktaş'a şu andaki üç santrforun önünde katkı sağlayabilecek bir oyuncu yatırımı yapmayı planlıyoruz. Töre, Oğuzhan ve Sosa'yı göndermeyeceğiz. Pedro Franco'yu da ben göndermek istemiyorum.

GOMEZ KONUSU

Mario Gomez çok kaliteli bir oyuncu. Ancak Beşiktaş'ın mali gerçekleri ve bizim gerçeklerimiz var. Beşiktaş'a transfer olan hiçbir futbolcu için teminat mektubu verilmez. Takımımız içinde bir denge ve adalet sistemimiz var. Gomez gelecek diye tavizlerde bulunmayız. Mario Gomez ilgilendiğimiz bir oyuncu ama tek ilgilendiğimiz oyuncu o değil.

"YURT DIŞINDA TAKIM ALACAĞIZ"

Gökhan Keskin bir göreve gelecek. Kontratları hazırlanıyor. Önümüzdeki yıl yurt dışında bir futbol takımı satın alacağız. Gökhan hoca da tüm bu organizasyonun başına geçecek.

"GÖKHAN'A TEKLİF YOK"

Gökhan Töre çok kıymetli bir oyuncu. Beşiktaş futbolcu satarak para kazanan bir kulüp değil. Gökhan Töre ile ilgili konuşulan bonservis bedelleri palavra. Bize böyle teklifler gelmedi.Gökhan Töre'ye geldiği iddia edilen 18 milyon euroluk teklif palavra. Bize gelen böyle bir teklif yok. Artık Vodafone Arena'ya dönüp şampiyonluk yaşamak istiyoruz.

"QUARESMA İYİ BİR ÇOCUK"

Ricardo zaten iyi bir çocuk. Önceden de gece dışarı çıkmayan, alkol almayan ve sigara içmeyen bir futbolcuydu. Veli 400 bine oynarken, Quaresma'nın parası 3 milyon 750 bindi. Ona yeni 2 senelik kontrat önermiştik. Bu olmamıştı.

"AZİZ YILDIRIM'IN ÜSLUBUNU BIRAKTIM"

Van Persie ile görüştük. Bu doğrudur. Fakat oyuncu başka bir kulübe gitti. Tekrar bu sayfaları açmak üslubumuza yakışmaz. Van Persie onlara hayırlı olsun. Bu konu artık kapanmıştır. Van Persie iyi bir oyuncu. Parasını kim ödeyecekse o düşüsünsün. Fenerbahçe ne teminat mektubu vermiş beni ilgilendirmez. Aziz Bey'in açıklamaları var. Onun üslubunu biliyorum zaten. Ben o uslübü 15-16 yaşında bıraktım.

"ÇATININ SÜRECFİ BİRAZ UZADI"

Stat o gün bitecek, bugün bitecek ama sonunda bitecek. Bir gün bitecek. Hepimiz biliyoruz ki o stat bitecek. Veli'nin durumuna göre önlibero ile alakalı bir düşüncemiz var. Kaleci transferi düşüncemiz yok. Santrafor alacağız. Vodafone Arena'ya inşa edilen çatı zor bir çatı. Süreç biraz uzadı. Fakat Azrail gibi tepelerindeyim. Statta kullandığımız çatı, gerdirme sistemi kullanılan zor bir çatı. Bursaspor 2 senedir bu çatıyı yapmaya çalışıyor. Çatı kalktıktan sonra hemen koltuk ve çimin serilme işlerine girişeceğiz. Stat için zor tarihler koyuyorum, herkes o tarihe odaklansın diye. Liderlik böyle bir şeydir. Tarihlere çok girmeyeceğim. Stada sponsor ismi almayacağız, göğüs sponsoru almayacağız diyenler şimdi bakıyorum neler diyor. Onlar bulamadığı için alamadı.

"SEÇİMDEN KAÇMADIM"

2016'daki seçimi niye istiyorlar? Stat bitmiş, her şey yolunda gelelim başkan olalım. Eskiden Ugandaspor'da mıydılar. Ben seçim sandığından hiç kaçmadım. Kaçmam da. Beşiktaş'ın mutsuzluğu üzerinden siyaset yapmasınlar. Sandıkta konuşacaklar.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'ı Kızdıracak Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Mozoleee: çekemiyosan anten tak fakir orman 5 12 Yanıtla
  • fbli: en büyük kapağı aziz yıldırım yapar ayrıca sen önce borcunu kapat ondan sonra takım satın alırsın ee buda olamayacağına göre uzun lafın kısası boş konusuyon... 2 9 Yanıtla
  • Suat: Ne kapak yapmış büyüksün Fikret başkan :) 9 1 Yanıtla
  • Fenerbahce ULAN: Ulan seni adam yerine koyup su klube baskan yapanlarda kabahat 1 9 Yanıtla
  • Beşiktaş: Helal olsun sayın Fikret Orman, siz o insanın seviyesine inmeyin. 8 1 Yanıtla
  • hahaha: ulan bir fenerli olarak soyluyorum bu adam yerine baskasi olsa bu halde olmazdi bjk aziz yildirimi hic sevmem ama yigidi oldur hakini yeme cok iyi isler yapiyor 7 2 Yanıtla
  • Korkut ata: Ne yani yalan mi. Adam doğru demiş aziz 16 yaşında sanki 8 1 Yanıtla
  • forever fb: bırakın bu ağızları 8taşlılar etiniz neki cürümünüz ateş olsun.hayaller rvp hayatlar lan oda yok bari weboyu alsaydınız puhahaha... 2 7 Yanıtla
  • Deniz: Bir fenerli olarak gerçekten uslüp açısından nerdr ne konuşacagını bilmiyor bizim başkan çocuk gibi cidden. Ha olay icraata geldimi üstünede tanımam ayrı bişey ama bu çocukça uslübü acilen bırakması lazım. Fenerbahçenin başkanına kesinlikle yakışmıyor arkadaşlar. 5 3 Yanıtla
  • ass: ben burda oldugum sürece bu kulüpten içeri giremez diye konuşan Simdide ricardo iyi çocuk diyen adam mi bunu konusuyor ya geç başkan geç biz türkçede kedi ulasamadigi cigeri mındar dermiş diyelim 4 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement