G.Antepsporlu Taraftarlar, İsmail Kartal'ı Protesto İçin Kulübü Bastı - Son Dakika
Spor

G.Antepsporlu Taraftarlar, İsmail Kartal'ı Protesto İçin Kulübü Bastı

Gaziantepspor'dan ayrılmak için tüm alacaklarını isteyen İsmail Kartal'ı protesto etmek için yaklaşık 50 Gaziantepsporlu taraftar kulübü bastı. Kartal, kulüpten çıkmak için polis çağırdı.

06.12.2016 21:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor'da üst üste alınan başarısız sonuçların ardından kırmızı-siyahlı yöneticilerin görevinden ayrılması için görüşme gerçekleştirdiği ancak alacaklarından vazgeçmeyerek görevini bırakmayan İsmail Kartal, bugün tesislerde taraftarın tepkisiyle karşılaştı.

Gaziantep Pusula Gazetesi'nin haberine göre kırmızı-siyahlıların antrenmanı öncesinde yaklaşık 50 kadar taraftar tesisi basarak İsmail Kartal'a yoğun tepki gösterdi. Tesislerden çıkabilmek için emniyet güçlerinden yardım isteyen İsmail Kartal'ın imdadına ise tesislere gelen polis ekipleri yetiştiği iddia edildi.

BAŞKAN, ACİL ÇAĞRIDA BULUNDU

Bu yaşananların üzerine Celal Doğan tesislerine gelen Gaziantepspor kulüp başkanı İbrahim Kızıl, İsmail Kartal'a ulaşarak tesislere çağırdı. Deneyimli çalıştırıcı bu çağrının ardından yeniden polis ekiplerinin kontrolü eşliğinde tesislere giriş yaptı.

İSMAİL KARTAL 700 BİN LİRA İSTİYOR

Gaziantepspor'dan kendi rızasıyla ayrılmayan İsmail Kartal'ın, ayrılması durumunda sözleşmesi boyunca geçerli olan tüm alacaklarını istediği bildirilirken bu tutarın ise yaklaşık olarak 750 Bin Türk Lirası olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Gaziantepspor yönetimi İsmail Kartal'a 400 Bin liralık senet teklif ettiği öğrenildi.

(FutbolArena)

G.Antepsporlu Taraftarlar, İsmail Kartal\'ı Protesto İçin Kulübü Bastı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor G.Antepsporlu Taraftarlar, İsmail Kartal'ı Protesto İçin Kulübü Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement