Galatasaray, Dünyaca Ünlü Futbolculara Rağmen Kadıköy'den Galibiyet Çıkaramadı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Dünyaca Ünlü Futbolculara Rağmen Kadıköy'den Galibiyet Çıkaramadı

Galatasaray, kadrosunda son 18 senede dünyaca ünlü futbolculara sahip olmasına rağmen Kadıköy'deki kaderini değiştiremedi.

23.11.2016 09:17  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye Kadıköy'de kazanamama serisi 18 seneye çıkarken, sarı-kırmızılı takımda yer alan dünyaca ünlü isimlerin bile bu kaderi değiştiremediği görüldü.

18 senelik süreçte 6 lig şampiyonluğu kazanan, Şampiyonlar Ligi'nde 2 kez çeyrek final gören, 4 de Türkiye Kupası alan sarı-kırmızılıların özellikle ezeli rakibinin evinde birçok Avrupa çapında teknik direktör, dünyaca ünlü yıldız ve çok önemli kalecilerle bile galip gelememesi en önemli ayrıntı oldu.

FARKLI YENİLGİLER GELDİ

Bu dönemde; Fatih Terim, Feldkamp, Eric Gerets, Frank Rijkaard ve Roberto Mancini gibi çok önemli hocalar; Hagi, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Harry Kewell, Milan Baros, Johan Elmander, Rigobert Song, Arda Turan ve Cassio Lincoln gibi üst düzey yıldızlar, galibiyet göremedi.

Bununla beraber, 18 yılda Fernando Muslera, Claudio Taffarel, Faryd Mondragon ve De Sanctis gibi Avrupa çapında kaleciler de Fenerbahçe'ye karşı kalelerini koruyamadı. Aynı süreçte sarı-kırmızılılarda 6-0, 4-0 ve 4-1 gibi farklı yenilgiler de yaşandı.

(Skorer)

Galatasaray, Dünyaca Ünlü Futbolculara Rağmen Kadıköy\'den Galibiyet Çıkaramadı

Son Dakika Spor Galatasaray, Dünyaca Ünlü Futbolculara Rağmen Kadıköy'den Galibiyet Çıkaramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement