Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo'nun final öncesinde yaptığı motivasyon konuşması gündeme damga vurdu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo'nun final öncesinde yaptığı motivasyon konuşması gündeme damga vurdu

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, Brezilya'da oynadığı takımı Palmeiras ile Sao Paulo Eyalet Şampiyonası kazandı. Deneyimli isim, Corinthians'a karşı oynadıkları final maçından önce yaptığı motivasyon konuşması gündeme geldi.

10.08.2020 13:03  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Palmeiras'ta oynayan eski oyuncusu Felipe Melo, takımıyla birlikte Sao Paulo Eyalet Şampiyonası finaline çıktı. İki sene önce aynı şampiyonadaki tartışmalı kararların olduğu finalde Corinthians'a penaltılarda 4-3 kaybeden yeşil beyazlı ekip, bu yıl da Corinthians ile kozlarını paylaştı.

2020 finalini penaltı atışlarıyla kazanan Palmeiras, 2018'in rövanşı niteliğindeki maçta zafere ulaştı ve Paulista şampiyonu oldu. Karşılaşma sonrasında soyunma odasından görüntüler paylaşan Palmeiras'ta Melo'nun sözleri dikkat çekti ve sosyal medyada konuşuldu. Deneyimli futbolcunun hırslı bir şekilde yaptığı motive konuşması Galatasaray taraftarının da beğeni topladı.

"BİZİ SOYAN TAKIM"

Melo, konuşmasında 2 sene önceki finale atıf yaparak tartışmalı kararlarla şampiyonluğa ulaşan Corinthians için "Bizi soyan takım" ifadelerini kullandı. 37 yaşındaki oyuncu, "İki yıl önce bizi soyan bu takımdan dolayı baskı altında kalıyoruz. Bugün ise Palmeiras ve büyük bir takım olduğumuzu gösterme fırsatımız var. Bugün tarih yazacağız. Bu tamamen bize bağlı. Şampiyon olacağız! Çünkü biz Palmeiras takımıyız" cümleleriyle takım arkadaşlarınımotive etti.

Galatasaray\'ın eski yıldızı Felipe Melo\'nun final öncesinde yaptığı motivasyon konuşması gündeme damga vurdu

Son Dakika Spor Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo'nun final öncesinde yaptığı motivasyon konuşması gündeme damga vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Emre baba: her zamanki gibi havlıyor hav hav hav 13 33 Yanıtla Rrr: Minik kuş size kuşuyla attığı golün acısı geçmemiş belli 8 1
  • Metin : He he çok motive olduk kardeşim haberde muhteşem sağolun 8 16 Yanıtla
  • Cankat Muzorta: Fatih Terim heryerde, ole palmerias 23 1 Yanıtla
  • Fb: KARAKTERSİZ 8 14 Yanıtla 1095gsss: kendinebak ondan sonrayaz karakter yazısını 2 4
  • Sertaç: Adını altın harflerle GS yazmalı bu adamın.GS ye böyle savaşçı gelmedi. 11 7 Yanıtla
  • Mustafa Kazan: Mübarek Birezilyan İMPARATOR Maşallah Aslan Parçası Fenerlileri ne güzel kudurtuyordun sen varken rezildiler şimdi yine aynı reziller küme düşmemeye oynuyorlar Kadıköy şampiyonluğunda Karanlığı Aydınlığa çevirmiştiniz Ne güzel kaymıştınız fenere ve çimlere offff çok süper bir haz duygusu Unutulmaz Efsanesin MeloCan fener Ağlama derdin Fener ağlardı 11 2 Yanıtla Kadir: Evet Fenerli olarak bizi en çok kudurtan oyuncu Meloydu şimdi olmasa da varlığı bile kudurtuyor hal Biz Fenerbahçelileri 5 2
  • Hayvanat bahçesi yetkilisi: En iyi köpek taklidi yapan topçu Melooo 3 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement