Galatasaray'ın gol diye bir derdi kalmayacak! Her şey Mostafa Mohamed'in satışına bağlı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın gol diye bir derdi kalmayacak! Her şey Mostafa Mohamed'in satışına bağlı

Galatasaray\'ın gol diye bir derdi kalmayacak! Her şey Mostafa Mohamed\'in satışına bağlı

Süper Lig'de peş peşe aldığı kötü sonuçlarla 12. sıraya kadar gerileyen Galatasaray golcü transferi için düğmeye bastı. Girilen pozisyonların bitirilememesinden dert yanan teknik ekibinin listesinin ilk sırasında Bakambu yer alıyor. Galatasaray gözlemcileri tarafından Terim'e önerilen ve deneyimli hocadan tam not alan bir diğer isim ise 21 yaşındaki Daryl Dike. Yönetim, Mohamed'in satılması durumunda MLS'te müthiş bir performans sergileyen ABD'li forvet için kesenin ağzını açacak.

24.12.2021 19:49  Güncelleme: 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gol yollarındaki problemi bir türlü aşamayan Galatasaray, ara transfer döneminde forvet transferi için girişimlerine başladı. Sarı-kırmızılıların santrfor listesinin zirvesinde iki futbolcunun ismi ön plana çıkıyor; Cedric Bakambu ve Darly Dike.

FENERBAHÇE'NİN DE TAKİBİNDE

Fanatik'in haberine göre, Çin'e veda eden ve Avrupa'da oynamak istediğini açıklayan Kongolu santrfor Bakambu, birçok kulüple görüşme halinde. Galatasaray da bu kulüpler arasında. Sarı-kırmızılılar, bonservisi elinde bulunan 30 yaşındaki oyuncu için imza parası ödemeye hazır. Ancak Aslan'ın işi hiç kolay değil. Çünkü Barcelona da dahil olmak üzere birçok İspanyol kulübü, daha önce Villarreal forması giyen Bakambu için devrede. Türkiye'de de Bursaspor için ter döken Bakambu'yu, şu sıralarda Galatasaray'ın dışında Fenerbahçe'nin de takip ettiği belirtiliyor.

FATİH TERİM'DEN DİKE'A TAM NOT

Diğer taraftan gençlik operasyonunu da sürdürmek isteyen Galatasaray'da, scout ekibinin önerisiyle gündeme gelen bir isim daha var. Fatih hocanın izlediği videolar ve kendisine sunulan raporlar doğrultusunda çok beğendiği 21 yaşındaki ABD'li santrfor Daryl Dike, Galatasaray'ın radarına girmiş durumda. Orlando City'de oynayan genç hücumcu, bu sezon MLS'de çıktığı 18 maçta 10 gol atarak yıldızını parlattı. 8 kez ABD Milli Takımı forması da giyen ve 3 kez fileleri havalandıran Dike'ın piyasa değeri 10 milyon euro civarında.

GALATASARAY KESENİN AĞZINI AÇACAK

4 milyon dolar karşılığında Mostafa Mohamed'in bonservisini alıp devre arasında Fransız kulüplerine satmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, bu operasyon planlandığı gibi gerçekleşirse, Daryl Dike için tam anlamıyla kesenin ağzını açacak. Genç golcünün hem sahada Galatasaray'a büyük katkı sağlayabileceği hem de çok daha yüksek rakamlar karşılığında Avrupa devlerine satılabileceği ön görülüyor.

Son Dakika Spor Galatasaray'ın gol diye bir derdi kalmayacak! Her şey Mostafa Mohamed'in satışına bağlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.

  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı
    16:54 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Bilecik'te başladı. Yarışlar öncesi magazin startı etkinliği düzenlendi.


Advertisement