Galatasaray, sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Galatasaray'ın ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı maçta Kasımpaşa Muslera'nın hatasıyla 1-1'i yakaladı ancak 89. dakikada kazanılan penaltıdan topun başına geçen Mohamed, ev sahibi ekibi 2-1'lik galibiyete taşıdı. Bu sonuçla G.Saray, üst üste 6. maçını kazanmış oldu.

14.02.2021 15:14  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 2-1'lik sonuçla ev sahibi Galatasaray kazandı.

Galatasaray'ı öne geçiren golü 9. dakikada Kerem Aktürkoğlu attı. Sarı kırmızılı ekip bu golle ilk devreyi 1-0 önde kapattı.

Kasımpaşa, 51. dakikada Isaac Kiese Thelin ile skoru eşitledi. Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 89. dakikada penaltıdan Mustafa Muhammed attı.

SERİ 6 MAÇA ÇIKTI, LİDERLİK KOLTUĞU GERİ ALINDI

Galibiyet serisini 6 maça çıkaran Galatasaray, puanını 51'e yükseltti ve Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu geri aldı. Galibiyet hasreti 4 maça çıkan Kasımpaşa ise 26 puanda kaldı.

Galatasaray, ligde bir sonraki maçında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak. Kasımpaşa ise evinde Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 1: Maçın ilk anlarında sağ çaprazda topla buluşan Mostafa Mohamed'in şutunda kaleci Ertuğrul direk dibinde topu kontrol etti.

Dakika 3: Galatasaray savunmasının çıkarken kaptırdığı topla bomboş durumda içeri sokulmak isteyen Hajradinovic, önce zemine takılan topu önüne alamadı. Devamında da top ayağından aşınca doğrudan auta çıktı.

Dakika 4: Galatasaray gole çok yaklaştı. Orta alandan gönderilen uzun topu savunma uzaklaştıramadı, Kerem'in yakın mesafeden vuruşunda kaleci Ertuğrul mutlak golü kurtardı.

Dakika 6: Bu kez Linnes'ten pası alan Kerem Aktürkoğlu ceza alanı dışından sert vurdu, yerden giden topun giden top bir kez daha kalecide kaldı.

Dakika 7: Orta alanda topu alan Emre Kılınç şık hareketlerle içeri sokuldu, ceza alanı ön çizgisinden vuruşunda kaleci Ertuğrul topu kornere çeldi.

Dakika 8: Galatasaray'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası dışına açılan topa Etebo uzaklardan çok sert ve düzgün vurdu, kaleci Ertuğrul mükemmel bir hamleyle topu kornere çeldi.

Dakika 8: Galatasaray bir kez daha sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Mostafa Mohamed'in kafa vuruşunda kaleciden seken topu arka direkte Kerem Aktürkoğlu tamamladı: 1-0

Dakika 25: Galatasaray akınında Babel sol çaprazdan ceza alanına girmeden sert vurdu, kaleci Ertuğrul topu güçlükle kornere çeldi.

İKİNCİ YARI

Dakika 46: Sağ kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Kevin Varga son çizgiden çok etkili bir orta kesti, yerden giden topa kale alanındaki Thelin dokunamadı.

Dakika 50: Kasımpaşa'nın sol kanattan kullandığı taç atışı sonrası Hajradinovic ortaladı, Muslera'nın boşa çıktığı topa penaltı noktası üzerinden Thelin kafayı vurdu ve maça denge getirdi: 1-1

Dakika 85: Sol kanattan gelişen Kasımpaşa atağında arka direğe ortalanan topu Varga istediği gibi kontrol edemedi, devamında Bistrovic ceza yayının gerisinden gelişine çok sert vurdu. Top direğin hemen üzerinden auta çıktı.

Dakika 89: Galatasaray'da orta alandan içeri doldurulan top Luyindama'dan arkaya sekti. Orada topu alan Onyekuru kaleciyi çalımlamak isterken Ertuğrul'un müdahalesiyle yerde kaldı, hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mostafa Mohamed, Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi.

Galatasaray, sahasında konuk ettiği Kasımpaşa\'yı 2-1 mağlup etti

Son Dakika Spor Galatasaray, sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sado: maglup mu etti kargalayr bile güler 0 0 Yanıtla

Advertisement