Galatasaraylıların yüreği kan ağlıyor! Muslera koltuk değnekleriyle zor yürüyor - Son Dakika
Spor

Galatasaraylıların yüreği kan ağlıyor! Muslera koltuk değnekleriyle zor yürüyor

Trabzonspor maçının son bölümünde sakatlanarak oyundan sedyeyle ayrılan Fernando Muslera'nın stattan ayrılırken çekilen fotoğrafı taraftarı üzdü. Koltuk değnekleri ile Nef Stadı'ndan ayrıldığı görülen Uruguaylı kalecinin son durumu yapılacak sağlık kontrollerinden sonra belli olacak.

05.02.2023 22:34  Güncelleme: 22:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasarayi geriye düştüğü maçta Trabzonspor'u 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, kaleci Fernando Muslera'nın sakatlığı keyifleri kaçırdı. Uruguaylı eldivenin son görüntüsü ise durumunun ciddi olabileceğini düşündürdü.

KOLTUK DEĞNEKLERİYLE YÜRÜYOR

Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın en büyük kozlarından biri olan Fernando Muslera, Trabzonspor maçında sedyeyle oyundan ayrıldı. Uruguaylı eldivenin maç sonunda koltuk değneklerinden destek alarak güçlükle yürüdüğü görüldü. Bu gelişme karşısında sarı-kırmızılı taraftarlar bir hayli üzüldü.

Galatasaraylıların yüreği kan ağlıyor! İşte sedyeyle sahayı terk eden Muslera'nın son hali

SAHAYI SEDYEYLE TERK ETTİ

Muslera, 80. dakikada serbest vuruştan Bakasetas'ın sert şutunu kurtardıktan sonra topu tamamlamak isteyen Bartra'ya da engel olmak istedi. Topu uzaklaştırmayı başaran Muslera, ayağına aldığı darbe sonrasında yerden kalkamadı. Sağlık ekiplerinin tedavisinin ardından Galatasaray kaptanı için sedye istendi ve direkt olarak soyunma odasına gitti.

Galatasaraylıların yüreği kan ağlıyor! Muslera koltuk değnekleriyle zor yürüyor

Son Dakika Spor Galatasaraylıların yüreği kan ağlıyor! Muslera koltuk değnekleriyle zor yürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Soner: Yeter yaa muslera nın yaptığı kaçıncı hata 3 4 hafta dinlensin yaptığı hatayı amatör takım oyuncusu yapmaz nerede oynadığını bilmiyor herhalde ve takım şampiyonluğa giderken yaptığı hataya bak çeksin yaptığının cezasını 0 28 Yanıtla

Advertisement