Ali Koç'un yanında ilginç tesadüf! Gelen telefon Ahmet Ağaoğlu ve Zuhal Topal'ı güldürdü - Son Dakika
Spor

Ali Koç'un yanında ilginç tesadüf! Gelen telefon Ahmet Ağaoğlu ve Zuhal Topal'ı güldürdü

Depremzedeler için yardım toplanan "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında dört büyüklerin başkanları da görev aldı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yanında Vehbi Koç isimli vatandaştan bağış geldiğini açıkladı. Ağaoğlu, yanlış anlaşılmayı engellemek için isim benzerliği olduğunu söyledi. Sonrasında Ağaoğlu ve Zuhal Topal arasında gülüşme yaşandı.

16.02.2023 00:52  Güncelleme: 01:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş merkezli 7,7 şiddetindeki deprem pek çok ilimizde yıkıcı etkilere sebep oldu. Depremzedelere yardım amaçlı düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında spor, sanat, iş dünyasının ünlü isimleri canlı yayında yardım topladı.

AĞAOĞLU GELEN TELEFON SONRASI ŞAŞIRDI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Vehbi Koç isimli vatandaştan 600 bin liralık bir destek geldiğini söyledi. Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yanlış anlamaması için hemen "Vehbi Koç'tan 600 bin, yalnız alakası yok. Gemici, kaptan arayan" dedi.

DÜZELTME SONRASI GÜLDÜLER

Yan yana oturan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve ünlü sanatçı Zuhal Topal, yaşananlardan sonra birbirine bakıp güldü. Bu tesadüf sosyal medyada çok konuşuldu.

Ali Koç\'un yanında ilginç tesadüf! Gelen telefon Ahmet Ağaoğlu ve Zuhal Topal\'ı güldürdü

Son Dakika Spor Ali Koç'un yanında ilginç tesadüf! Gelen telefon Ahmet Ağaoğlu ve Zuhal Topal'ı güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement