Gökhan Töre, Murat Boz'un Eski Sevgilisiyle Birlikte - Son Dakika
Spor

Gökhan Töre, Murat Boz'un Eski Sevgilisiyle Birlikte

Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Töre, popçu Murat Boz'un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı.

30.12.2014 14:27  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de ve Avrupa'da doludizgin giden Beşiktaş'ta oynadığı futbol ve attığı gollerle siyah-beyazlıların vazgeçilmezi haline gelen milli futbolcu Gökhan Töre, popçu Murat Boz'un ayrıldığı sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile birlikte aşk yaşıyor.

7 YILLIK İLİŞKİ BİTMİŞTİ

Takvim'in haberine göre; Eliz Sakuçoğlu ile Murat Boz, 7 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalayarak herkesi şoke etmişti. Ayrılığın ardından Boz'un ismi kimseyle anılmazken; Sakuçoğlu'nun adı sayısız aşk dedikodusuna karıştı. Güzel stil danışmanı, haberleri yalanlarken yine Eliz Sakuçoğlu hakkında bomba bir dedikodu magazin kulislerinde konuşulur oldu.

TÖRE ÇOK ETKİLENDİ

Kulaktan kulağa yayılan dedikoduya göre; Sakuçoğlu, geçtiğimiz haftalarda Beşiktaşlı yıldız Gökhan Töre ile tanıştı. Arkadaş ortamında Eliz Sakuçoğlu ile bir araya gelen Töre, güzel stil danışmanından çok etkilendi. Sakuçoğlu ile bir süre telefonlaşan Beşiktaşlı yıldız, en sonunda güzel stil danışmanını buluşmaya ikna etti.

GÖZLERDEN UZAK BULUŞUYORLAR

Bir süredir gözlerden uzak yerlerde bir araya gelen Eliz Sakuçoğlu ile Gökhan Töre, şimdilik arkadaşlıklarının adını koymadı. Ancak özellikle Gökhan Töre'nin Eliz Sakuçoğlu'ndan çok etkilendiği ve güzel stilistin de yıldız futbolcuyla aşka sıcak baktığı dedikodular arasında... İkili arasındaki samimiyetin nereye varacağını ise zaman gösterecek.


Gökhan Töre, Murat Boz\'un Eski Sevgilisiyle Birlikte
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Gökhan Töre, Murat Boz'un Eski Sevgilisiyle Birlikte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ülkücü: Para varsa hayat güzel 44 3 Yanıtla
  • cevdet gültepe: gökhan ı beşiktaş göndermesi lazım ahlak sıfır 18 15 Yanıtla
  • KARTAL CAN: gökhan töre. . . töremizi bozdun :)) 13 1 Yanıtla
  • umut: alışmış kudurmuştan beterdir 11 0 Yanıtla
  • 40: takas yapmışlardır bunlara normal herşey 7 3 Yanıtla
  • ahmet ışık: ya paran vare pulun var . . ama sonradan görmenin verdiği yapı ile ikinci el kullanmaya devam et. . sana eskisininden anılar anlatır oyalanırsınız. . . 7 2 Yanıtla

Advertisement