Galatasaraylılar mağazalara akın ediyor! Fenerbahçelileri çıldırtacak tişörtler satışa çıktı - Son Dakika
Spor

Galatasaraylılar mağazalara akın ediyor! Fenerbahçelileri çıldırtacak tişörtler satışa çıktı

Süper Lig'de sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0' la geçen Galatasaray Arjantinli yıldızı Icardi için özel tişört tasarladı. Sarı-kırmızılılar, attığı gol sonrası formasını çıkararak sevinç gösterisi yapan yıldız futbolcunun da baskısının olduğu 3 farklı tişörtü satışa sundu. Tanesi 250 TL'den satışa sunulan tişörtler resmi mağazalarda yerini aldı.

10.01.2023 12:03  Güncelleme: 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-0 mağlup eden Galatasaray, tarihi maça özel tişört tasarımlarını resmi mağazası aracılığıyla satışa sundu. Sarı-kırmızılıların 3 farklı tasarımla satışa sunduğu tişörtler Galatasaray taraftarından oldukça yoğun ilgi görüyor.

KADIKÖY HATIRASI

Galatasaray 3 farklı tasarımla satışa sunduğu tişörtlere Kadıköy Hatırası, No Way Hahahahahah, Lidere Selam Dur ve Icardi'nin gol sevincini tasarladı.

Her hareketi olay oluyor! Galatasaray'dan yıldız futbolcusuna özel tişört

250 TL'DEN SATIŞA SUNULDU

Kadıköy Hatırası, No Way Hahahahahah, Lidere Selam Dur ve Icardi'nin gol sevincini tasarlayan sarı-kırmızılılar bu tişörtleri de satışa sundu. Kısa süre içinde büyük ilgi gören tasarımlar şimdiden çok sayıda sattı. Galatasaray yönetiminin bu hamlesi taraftarlardan da tam puan aldı.

Galatasaraylılar mağazalara akın ediyor! Fenerbahçelileri çıldırtacak tişörtler satışa çıktı
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Galatasaraylılar mağazalara akın ediyor! Fenerbahçelileri çıldırtacak tişörtler satışa çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement