İşte Fener Ol Kampanyasında 4 Saatte Toplanan Para - Son Dakika
Spor

İşte Fener Ol Kampanyasında 4 Saatte Toplanan Para

Fenerbahçe TV'de yayınlanan ve 4 saate yakın süren Fener Ol programında SMS ile yapılan bağışlar haricinde 1 milyon 900 bin TL toplandı.

04.05.2019 12:51  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe TV, dün akşam çok konuşulan bir programa imza attı. Fener Ol programı için yapılan yayında birçok ünlü Fenerbahçeli yer aldı. Kampanyaya desteği arttırmak ve Fenerbahçe aidiyetini bir kez daha vurgulamayı amaçlayarak Fenerbahçe'ye gönül vermiş birçok ünlü ismin katılımıyla 'İlker Ayrık ile Fener Ol Özel' programı Fenerbahçe Televizyonu'nda gerçekleşti.

BİR ÇOK ÜNLÜ GELDİ

Kampanyaya desteği arttırmak ve Fenerbahçe aidiyetini bir kez daha vurgulamayı amaçlayarak Fenerbahçe'ye gönül vermiş birçok ünlü ismin katılımıyla 'İlker Ayrık ile Fener Ol Özel' programı Fenerbahçe Televizyonu'nda gerçekleşti. Fenerbahçe Genel Sekreteri Sevil Zeynep Becan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Acar Sertaç Komsuoğlu, Turhan Şahin ve İlker Dinçay da FB TV'nin konukları oldu.

Programda; Murat Dalkılıç, Murat Şeker, Tülin Şahin, Tim Seyfi, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner Fersoy, Hakan Bilgin, Uraz Kaygılaroğlu, Melis Kaygılaroğlu ile eski futbolcular Tuncay Şanlı, Ali Güneş ve Mehmet Aurelio yer alırken; oldukça keyifli anlar yaşandı. Başkan Ali Koç da bu programa telefon bağlantısı gerçekleştirerek şu ifadeleri kullandı:

İşte Fener Ol Kampanyasında 4 Saatte Toplanan Para

"ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

"Hem sana hem konuklarına hem Sertaç Komsuoğlu'na, hem de oradaki bütün Fenerbahçe Televizyonu'na şahsım ve kulübüm adına çok teşekkür ederim. Yanınızda olmasam da takip ediyorum. Hem banka havaleleri hem de SMS olarak her anlamda destekler büyüyor. Her zaman herkesin çorbada tuzu olmasını söylüyordum. En küçük çocuğundan en yaşlısına; ünlüsünden iş insanına; sporcusundan sanatçısına herkesi sayıyordum, sevgili İlker sen de onlardan birisin. Sana hangi takımı tuttuğunu sorduklarında takım tutmadığını söylüyorsun. 'Ben Fenerbahçeliyim' diyorsun."

"HEP BERABER BAŞARACAĞIZ"

"Bu gece çok keyifli geçti. Bir kısmını seyredebildim bir kısmını arkadaşlar anlattı. Ama seni FBTV'de görmek çok güzel. Her akşam yatmadan Seksenler'e bakıyorum ve orada da görüyorum seni. Omuz omuza, herkesin çorbada tuzu olarak bu kitlesel harekette hep beraber başarılı olacağız. Belki de ülkemizin daha önce görmediği bir seviyede rakama ulaşacağız ve buna inanıyorum."

İşte Fener Ol Kampanyasında 4 Saatte Toplanan Para

"BUGÜN ÇOK ÖZEL BİR GÜN"

"Çünkü söz konusu Fenerbahçe olduğu zaman Fenerbahçeliler fedakarlık konusunda son derece cömertlerdir. Fedakarlık derken sadece maddi anlamda demiyorum hem maddi hem de manevi anlamda destek veriyorlar. Tarihin altın sayfaları bunun örnekleriyle doludur. Bugün 3 Mayıs ve bizim için çok önemli bir gün; hem doğum günümüz hem de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kulübümüzü ziyaret ettiği özel gün."

"Bu günü de Dereağzı Tesislerimizde çok güzel ve duygusal bir şekilde büyük küçük, çoluk çocuk hep beraber kutladık. Fenerbahçe'nin bir kez daha bir spor kulübünden çok daha öteye olduğunu gördük. Her zaman söylüyorum ki 'Söz konusu vatansa söz konusu Ulu Önder Atatürk ise Fenerbahçe'nin duruşu her zaman ortadadır ve nettir. Gurur duyuyoruz. Ata'mızın hangi takımı tuttuğu önemli değil; hangi takımın Ata'mızın yolundan gittiği önemlidir. Esas olan odur. Sana bir kez daha Fenerbahçe Spor Kulübü olarak hem taraftar olarak hem de senin bir hayranın olarak tekrar çok teşekkür ederim." dedi.

İşte Fener Ol Kampanyasında 4 Saatte Toplanan Para

Son Dakika Spor İşte Fener Ol Kampanyasında 4 Saatte Toplanan Para - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (80)

  • fenerlistmck: gün birlik günüdür gün destek günüdür hep beraber fener oluyoruz 7 24 Yanıtla Kılıc: Heb beraber enayi oluyorsunuz haberiniz yok 0 0 Kılıc: Paranız bitince ne vereceniz acep 0 0
  • Fenerbahce : Koc sayesinde dilenci kulübü oldu. 14 9 Yanıtla
  • ANLI ŞANLI GALATASARAY: fener ağlama :) 14 9 Yanıtla
  • HAKKARİLİ: BENCE GEREKSİZ BİŞEY YAPTINIZ BİR İLAÇ İÇİN HERGÜN EKRANLARDA AĞLAYAN İNSANLAR VAR SİZ PARA İÇİNDE YÜZEN KİŞİLERE BAĞIŞ YAPMIŞSINIZ EKMEK İLAÇ BULAMAYAN İNSANLARIN YAŞADIĞI BİR ÜLKEDE SİZ BİRİLERİ DAHA LÜX ARAÇLARA BİNSİN DİYE BAĞIŞ YAPTINIZ ANLAMSIZ VE YERSİZ BULUYORUM 19 1 Yanıtla
  • HAMSİ LAZIM : MİLLET ÇIKMIŞ BİRLİK BERABERLİKTEN BAHSEDİYOR. BİRİDE ÇIKIPTA LAN BU KOSKOCA KULÜBÜ BU HALE KİM NASIL GETİRDİ DEMİYOR, SUÇLUYU BULUP HESAP SORMUYOR, DÖNÜYORLAR DOLASİYORLAR GS ŞUNU YAPTI GS BUNU YAPTI DİYE HEDEF SAPTİRİYORLAR. ???????????????? KADİKOYDE GS İLE TS İLE BERABER KALDIKLARINA ŞAMPİYON OLMUŞ GİBİ SEVİNEREK TARAFTARI KANDİRİYORLAR. ............. 14 2 Yanıtla
  • Cengiz: ENAYİ OL (Toplanan para ile comollinin parası verilecek ) :) 14 1 Yanıtla
  • Fener ol: Beter ol 8 7 Yanıtla
  • Temel: GS,BJK derbisinin hasılatı Fener e bağışlansın 10 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement