Jordan Theodore'u eleştiren Ahmet Kandemir'e, Tuğba Theodore'dan sert tepki - Son Dakika
Spor

Jordan Theodore'u eleştiren Ahmet Kandemir'e, Tuğba Theodore'dan sert tepki

Beşiktaş Sompo Sigorta'dan birkaç hafta önce ayrılan Jordan Theodore ile ilgili Ahmet Kandemir'in söylediği sözlere, ABD'li basketbolcunun eşi Tuğba Theodore sert çıktı. Tuğba Theodore, "Saçma sapan yorumları yapma cesaretini nereden buluyorsun?" diyerek altyapı ve yeniden yapılandırma direktörü Ahmet Kandemir'e tepki gösterdi.

05.02.2020 16:39  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ING Basketbol Ligi'nde son iki maçında A. Efes ve G. Saray'ı yenen Beşiktaş'ta altyapı ve yeniden yapılandırma direktörü Ahmet Kandemir'in 'basketfaul'e "Pas vermeyen, arkadaşlarını oyundan soğutan Theodore'un ayrılması takıma pozitif enerji kazandırdı" yönündeki açıklamalarına ABD'li oyuncunun eşi Tuğba Theodore'dan yanıt geldi.

"SEN KİMSİN DE SAÇMA SAPAN YORUM YAPMA CESARETİ BULUYORSUN?"

Theodore, "Sen kimsin de kendinde, eşim hakkında saçma yapan yorumlar yapma cesaretini buluyorsun? Madem topu paylaşmıyordu, Jordan sözleşmeyi feshettiğinde mevcut koç Burak Bıyıktay, ayrılmaması için neden defalarca mesaj attı?" ifadelerini kullandı.

 <a class='keyword-sd' href='/jordan-theodore/' title='Jordan Theodore'>Jordan Theodore</a>'u eleştiren Ahmet Kandemir'e, Tuğba Theodore'dan sert tepki
Jordan Theodore\'u eleştiren Ahmet Kandemir\'e, Tuğba Theodore\'dan sert tepki

Son Dakika Spor Jordan Theodore'u eleştiren Ahmet Kandemir'e, Tuğba Theodore'dan sert tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Markoo: Bu kadın ne dese hoş gorun herkesin işi değil kara yılan yemek 11 1 Yanıtla
  • MİLLİYETÇİ: Sen kimsin elin yabancısına kendini nasıl kabul ettirdin evlendin ucuzluk ve kendini yamamak nasıl bir şey bekliyoruz senden açıklama Tuğba hanım Not: Fenerli 4 2 Yanıtla
  • Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı
    21:08 Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçında Emrecan Terzi'nin sakatlanmasıyla zor anlar yaşadı. Terzi, eşinin doğum yapması nedeniyle izin alarak kadroya dahil oldu ve maça ilk 11'de başladı. Ancak karşılaşmanın 42. dakikasında sakatlandı ve yerini Tayyip Talha Sanuç'a bıraktı.


Advertisement